wird geladen...
Nach oben

Veröffentlichung in der Community "Montenegro"

Dies ist eine automatische Übersetzung.
Klicken Sie hier, um die Publikation in der Originalsprache zu lesen.

Познат по бројним лажним "Лампоон" стрига Бенџамин О Галицкиј и Алексеј ја и даље вешто користи руског Министарства иностраних послова вест (шта год они били) у својим личним и себичних циљева.

Тако, у другом чланку објављеном у име "пресс-службе БАФРА", написали су у име свих нас који живе у овој дивној земљи, као што следи:

(Цитат) "Ми смо, многи су живели у Црној Гори за деценију или више, видимо како је однос власти Црне Горе Русији и Русима, и драматично променити на горе." хттп://русмонте.ме/арцхивес/2048 (ово се сложити или не, али) Али, такође, стрига пише да је "У овом случају, онда то госпођа Оксана Френкел називају представници Министарства спољних послова, Федерална агенција за туризам и новинара провокатора, радити новац. ова господа не навикнути да играју прљаве игре, судбину сународника и њихово благостање за њих, очигледно, ништа. "

Питам се шта што однос према добробити сународника у Црној Гори сама по себи има стрига?

Десиакти претње многим угледним људима у Црној Гори (не у вези са политиком), као и лажно стрига чланак о геј журкама у Сплендид - све то поступак је доста.

Имитација налет активности, створен искључиво за грантове кноцк-оут од руских државних структура, као и за личне рачуне (Галицкиј и стрига су срамно уклоњена из свих организација сународника у Црној Гори) - је једино они знају како да горе поменуте руске личности. То узрокује велику штету имиџу Русије. Као што је познато, Т-ја (не треба мешати са "пријатељима") стрига и г (не треба мешати са "мастер") Галитскии потврдити, њихова организација се састоји од 2 особе - стрига и Галиција, и на тај начин обухвата следеће одељења:

Напомињемо Министарства Руске Федерације спољних на превенцији употребе информационих и вести Министарства спољних послова у својим властитим интересима, али и ради измирења Сцорес групу одметника, неовлашћено руског говорног подручја становника Црне Горе доноси одлуке или друге "псеудо-експерт" мишљење!

Ми, грађани Руске Федерације, и имигранти из бившег Совјетског Савеза, који живе на територији Црне Горе, Србије и других балканских земаља, отворено изјављују да не стрига или Галицкиј - немају право да заступају наше интересе и да делују у наше име са лажним "Екперт" мишљења. Тражимо све да потписује следећу петицију - хттпс://монтенегро.кверти.блог/6140

Dies ist eine automatische Übersetzung.
Klicken Sie hier, um die Publikation in der Originalsprache zu lesen.

Dieser Beitrag ist in folgenden Sprachen verfügbar: