cargando...
Hasta arriba

Publicación en la comunidad "Montenegro"

Esta es una traducción automática.
Haga clic aquí para leer la publicación en el idioma original.

Познат по бројним лажним "Лампоон" стрига Бенџамин О Галицкиј и Алексеј ја и даље вешто користи руског Министарства иностраних послова вест (шта год они били) у својим личним и себичних циљева.

Тако, у другом чланку објављеном у име "пресс-службе БАФРА", написали су у име свих нас који живе у овој дивној земљи, као што следи:

(Цитат) "Ми смо, многи су живели у Црној Гори за деценију или више, видимо како је однос власти Црне Горе Русији и Русима, и драматично променити на горе." хттп://русмонте.ме/арцхивес/2048 (ово се сложити или не, али) Али, такође, стрига пише да је "У овом случају, онда то госпођа Оксана Френкел називају представници Министарства спољних послова, Федерална агенција за туризам и новинара провокатора, радити новац. ова господа не навикнути да играју прљаве игре, судбину сународника и њихово благостање за њих, очигледно, ништа. "

Питам се шта што однос према добробити сународника у Црној Гори сама по себи има стрига?

Десиакти претње многим угледним људима у Црној Гори (не у вези са политиком), као и лажно стрига чланак о геј журкама у Сплендид - све то поступак је доста.

Имитација налет активности, створен искључиво за грантове кноцк-оут од руских државних структура, као и за личне рачуне (Галицкиј и стрига су срамно уклоњена из свих организација сународника у Црној Гори) - је једино они знају како да горе поменуте руске личности. То узрокује велику штету имиџу Русије. Као што је познато, Т-ја (не треба мешати са "пријатељима") стрига и г (не треба мешати са "мастер") Галитскии потврдити, њихова организација се састоји од 2 особе - стрига и Галиција, и на тај начин обухвата следеће одељења:

Напомињемо Министарства Руске Федерације спољних на превенцији употребе информационих и вести Министарства спољних послова у својим властитим интересима, али и ради измирења Сцорес групу одметника, неовлашћено руског говорног подручја становника Црне Горе доноси одлуке или друге "псеудо-експерт" мишљење!

Ми, грађани Руске Федерације, и имигранти из бившег Совјетског Савеза, који живе на територији Црне Горе, Србије и других балканских земаља, отворено изјављују да не стрига или Галицкиј - немају право да заступају наше интересе и да делују у наше име са лажним "Екперт" мишљења. Тражимо све да потписује следећу петицију - хттпс://монтенегро.кверти.блог/6140

Esta es una traducción automática.
Haga clic aquí para leer la publicación en el idioma original.

Esta publicación está disponible en los siguientes idiomas: