wird geladen...
Nach oben

Veröffentlichung in der Community "Montenegro"

Dies ist eine automatische Übersetzung.
Klicken Sie hier, um die Publikation in der Originalsprache zu lesen.

Ох, Црна Гора - мала балканска земља, у пространој интернета који су побеснели праву страст. Није Шекспир, наравно. Али велика Гајдај би волео сигурно - толико идеја)))

Ево, на пример, познато је да све Галитски (међу бициклистима се зове Лецх-фрка) - истинског мајстора реинкарнације. Заједно са својим пријатељем, Стригои, направите Фацебоок групу у реалним ремек Црне Горе, користећи све његове непотпуне средњег образовања драме запечаћен . То је штета што није у стању да било шта више. Па ипак, то је штета што то не чини под својим правим рачунима, и стварање безброј робота. Галицкиј у овом поднатарел - мења ИП преко ВПН-услуга ствара више рачуна - у реалном ботовод гуру.

Ево неких од робота галицијски-стрига:

Алексеј Демианов - звезда црногорског Интернета. Наравно, ово Дем'ианов и знање није знао да му је лице се користи сексуално сексуални Интересовања ЛЕСЦХИ-комешање. Али, нажалост, то је - један од ретких бродова Галитски у мушком инкарнације. Нови Сад лесха воле да се облаче у женску одјећу. Наводно, тако да су робота у изгледу жене на "муке" више. Ево, на пример, активне у последњих неколико година Олга Суслов и други Бот Галицкиј - Викторија Самсон:

e3ebaa3d97b07f37e2c3e19c58df6411.jpg

И овде је преписка забринута Галски-Самсона, у коме Викторија покушава да задовољи неиспуњена дреамс ЛЕСЦХИ:

Дакле, будите сигурни да проверите листу својих пријатеља, или још боље - девојке. Зар не постоји међу њима Лесцхи-фрка? )))

Обично на основу претходних погоршања ЛЕСЦХИ повреде се дешавају, наравно, у пролеће, али чешће ноћу - тешко је спавање незадовољни. Желимо ментално здравље Алексеј задовоље све своје потребе, и дубоки сан. Посебно са новим "хоби" Галитски ЛЕСЦХИ и његов "партнер".

Аутор текста: Вениа Галицкиј (даљи рођак) хладан

Dies ist eine automatische Übersetzung.
Klicken Sie hier, um die Publikation in der Originalsprache zu lesen.

Dieser Beitrag ist in folgenden Sprachen verfügbar: