učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Како може да значи! Колико ниско! Сакрити иза сећања на мртве дедова. Кукавички вртети на акције "Иммортал полке", који је одржан укључујући и Црну Гору.

5. мај на месту митског организације БАФРА, менаџери и једини акционар, Вениамин стрига и Алексеј Галицкиј, објављен је чланак са насловом "Организатори марша" Иммортал Црна Гора пука "уочи Дана победе, црногорска Влада је најавила руске шпијуне" - : хттп: // русмонте .ме / архива / 2083

Па Хајде да га испита:

eb70c587b52a123101a306d3b429070b.jpg Прва ствар која запало за око - титула. Нити стрига не Галицкиј апсолутно немају везе са акцијама "Иммортал пука" Црне Горе. Ова акција је организована и изведена без њиховог учешћа. На крају крајева, оба из нитков је одавно са седиштем у Москви. Оба су изведена из КСОРС још у 2015. И сада њихова једина окупација је да напише и објави клеветнички чланке. Ево их, ови "патриоте диван."

Чланак почиње став "Опрез! Важно! Организатори марша" Иммортал Црна Гора пука "уочи Дана победе, црногорска влада објавила руске шпијуне, претњу по националну безбједност Црне Горе." - Па ... стрига - "шпијун". "Шпијун" стрига. Некако се не уклапа. Није шпијун. Олош. Једини људи којима је то профитабилно у краткорочне објављивања чланка црногорског новинама о наводној "шпијунског скандала" - наше немирне стрига и Галицији. АИ зхезх "Џејмс Бонд". Овде зхезх неке "патриоте", и без сапуна.

Читамо на: "Балкански савез руског говорног подручја организација изразили су забринутост због политичке репресије, кршење слободе говора". Моје питање стрига - Ти, лажов и потиснута, као? То ти, јадник, нема везе са руским службама безбедности - јасан као сунчаном дану. А ко си ти "предрасуде", а шта је ово место? Иако ... У ком тренутку могу да погодим - ти нема човека. Зашто? Зато што си - кукавица. Недозхурналист патетично кукавички, крије иза сећања на жртве. Али, шта се ђаволе, само могу да пишу о "гамбитс", зарадио бонус и наочаре за спонзора - шта си дођавола ти то Спиес се приписује? Ви Вениа, заједно са својим пријатељем-вреве, Галитским Алексеем - да једноставно представља неку НАТО.

Шта сте урадили у Црној Гори Иммортал полицу? Сцрибблед чланак у БАФРА?

Навикни се на идеју, обоје, то си ти - ништа. Нисте. Или боље да ниси требао бити уопште - на крају крајева, као што се не гради ништа, већ само стварају џепове сукобима и смрди на овом прелепом свету. Али ја нисам Бог да ти судим. То је место за вас, лошег - Гуардхоусе. Бриг Иммортал Полка.

Анастасија се Мелникова, Црна Гора у руском

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: