učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Na moskovskoj zračnoj luci Domodedovo je priveden od strane Demokratske partije socijalista Crne Gore Miodrag Vuković, rekao je objavljivanje Vijesti , pozivajući se na izvor. Prema njegovim riječima, crnogorski političar krenuo na Minsku. Sugovornik list tvrdi da je Miodrag Vuković je uhićen „iz političkih razloga”, a proglašen „persona non grata”.

Prema medijskim izvješćima, u crnogorskoj politici uzeo putovnicu i staviti u sobi u tranzitnoj zoni Domodedovo bez vode i WC-a. Do večeri, stanje zdravlja Miodrag Vuković pogoršala. On nije dao nikakve službene dokumente o razlozima njihovog pritvora, a nisu smjeli koristiti telefon.

Predstavnici crnogorske ambasade u Moskvi uspio doći do politike samo prema ponoći „pa čak i oni nisu razumjeli što se događa”, rekao je izvor dodao postaji Vijesti . „Ruski veleposlanik u Podgorici samo bijesan,” - rekao je izvor objave. On je rekao da je diplomat izrazio je Miodrag Vuković potrebne lijekove.

Kao rezultat toga, crnogorski političar ponudio nastavak putovanja prema Minsku, ali je rekao da je on „samo želi ići kući.” Jutros, Miodrag Vuković deportirani povratni let do Crne Gore Tivat. Kao što je navedeno od strane Vijestima, pomoćnik politike, koja je gospodin Vuković odletio u Minsk, bio je pritvoren i zadržan u Moskvi.

Izvor: https://www.kommersant.ru/doc/3311385

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: