učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Savezna ruska agencija za turizam i putovanja (Rosturizm) pozvao na turističkom tržištu operatori upozoriti kupce o opasnosti da „čekaju” u Crnoj Gori. Kao šef Savezne agencije za turizam Oleg Safonov, agencija odnosi na turoperatora s pozivanjem na „staviti na čelu nije kratkoročni ekonomski interesi i sigurnost svojih kupaca, koji se mogu suočiti u Crnoj Gori s ozbiljnim prijetnjama, ona je obvezna informirati ruskih turista na nepovoljnoj situaciji u zemlji ”.

Uskoro Crna Gora ući u NATO i, naravno, agencija akcije diktiraju politički razlozi, a ne objektivnih faktora. Nije jasno drugo - tko će patiti u većoj mjeri o nespretnom politike ruskog Ministarstva vanjskih i Federalne agencije za turizam? Uostalom, turisti priezzhaeschih Ruske Federacije u Crnoj Gori, ne više od 30% od ukupnog turističkog prometa. Osim toga, to je uglavnom ruskog govornog građane vlazheyut glavnih turističkih mjesta u Crnoj Gori. A to je za „džepu”, prije svega pogoditi moguće smanjenje u turističkih tokova.

Turisti koji žele posjetiti Crnu Goru apsolutno ništa za strah. Zemlja ima prilično visoku razinu sigurnosti i nisku razinu kriminalne aktivnosti. Dođite i uvjerite se sami!

Crna Gora na ruskom

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.