učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Datum početka postupka legalizacije objekata izgrađenih bez dozvole (bez građevinske dozvole, odnosno suprotno građevinskoj dozvoli) može opet biti odgođena. Vlada Crne Gore na sastanku, koji je održan 30. lipnja 2017. godine, odobrila je nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o regulaciji neformalnih objekata. Prema nacrtu zakona predlaže da se odgodi datum početka njegove primjene od 30. srpnja do 31. prosinca 2017. godine. Što se tiče razloga za tim promjenama, ističe da je upravo u tijeku intenzivan rad na novom nacrtu Zakona o planiranju i izgradnji. U budućnosti, ovaj projekt će razmotriti Skupshtina Crnu Goru, a ako je podržan od strane zastupnika, ona će stupiti na snagu nakon njegove službene objave.
Kao što je ranije izvijestili, 4. svibnja 2017, na web stranici Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore objavljen najava početka javne rasprave o nacrtu novog Zakona o planiranju i izgradnji. Prema programu rasprave, to je ostao do 12. lipnja 2017. godine. U skladu s člankom 199. Nacrta Zakona propisuje da od dana njegova stupanja na snagu, prestaje učinak zakonu Crne Gore o regulaciji neformalnih objekata. Iz sadržaja teksta Nacrta Zakona propisuje da je pitanje legalizacije bespravnih gradnji će se prilagoditi jedan od njegovih dijelova novog zakona (počevši od članka 143. i članka 155.).
Link na vijest na web stranici Vlade Crne Gore - http://www.gov.me/vijesti/174151/Saopstenje-sa-32-sjednice-Vlade-Crne-Gore.html

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: