učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Turistički tok iz Rusije u Crnoj Gori povećan je za 14% u prvih šest mjeseci ove godine u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Takvi podaci doveli u srijedu navečer Nacionalna turistička organizacija (NTO) u zemlji.

„Što se tiče ruskih turista, prema službenim statistikama, u hotelima za prvih šest mjeseci 2017. godine stajala gotovo 30 tisuća. Turisti iz Rusije, što je 14% više u odnosu na isto razdoblje 2016. broj noćenja porastao je za gotovo četiri puta, na . 179 tisuća Tivat Airport Dokazi također pokazuju porast broja putnika (22%), kao i povećanje broja letova iz Rusije (20%)”, - citira predstavnika organizacije, državne televizije Crne Gore.

Prema NTO Crne Gore „Samo u posljednja tjedna u zračnoj luci Tivat je stigla 13 tisuća. Ljudi iz Rusije, što je 15% više nego u istom razdoblju prošle godine.”

Organizacija je također izvijestio oštar porast u turizmu u cjelini: „U prvih šest mjeseci, Crna Gora je posjetilo oko 349 tisuća turista (18% rasta), broj noćenja iznosio je 1.212 milijuna kuna (povećanje u odnosu na 2016. godinu za 15%).”.

Izvor: http://tass.ru/obschestvo/4473495

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: