učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Novi Zakon o strancima (NASTAVAK)
14. veljača 2018 u izvanrednoj sjednici Skupshtiny Crne Gore, zastupnici usvojili novi Zakon o strancima Crne Gore. Zakon će stupiti na snagu nakon njegove službene objave. Najzanimljivija stvar koja se može primijetiti u nacrtu zakona, kao rezultat površnog istraživanja je činjenica da je dopuštenje da žive i rade za privatne poduzetnike i direktore poslovnih subjekata u kojima su jedini vlasnici ili vlasnici 51% ili više, može se produžiti više od za 2 godine. Također, projekt predviđa da bi se dobio prebivalište u Crnoj Gori će se smatrati polovica razdoblja održan u Crnoj Gori na osnovu boravka u svrhu treninga. Mi ćemo i dalje pratiti prolaz Zakona o postupcima predviđenim zakonodavstvom za njegovo stupanje na snagu i primjenjivosti što će izvijestiti članove grupe za ovaj post. Međutim, u mjeri u kojoj je to moguće, mi ćemo usporediti pravila novog zakona s postojećim danas i priprema se za njegovu praktičnu primjenu.

http://www.skupstina.me/index.php/me/sjednice-skupstine/item/1646-zavrsena-sjednica-prvog-vanrednog-zasijedanja-u-2018-godini

Mi smo uvijek unaprijed pripremiti za promjene u Crnoj Gori propisa koji mogu utjecati na interese stranaca !!! pitanja možete pitati ovdje u grupama u VC ili facebook navedene u nastavku.

https://vk.com/club140082661

https://www.facebook.com/groups/576003786070166/

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: