× Сви корисници могу да креирају објављивање на овом сајту! Регистрирајте се и креирајте своју прву публикацију.
На врх
Блог "Черногория"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Црна Гора је почела са издавањем пасоша у замјену за инвестиције. Одлука Владе Црне Горе о “економском држављанству” ступила је на снагу 1. јануара 2019. године, извјештава веб страница ЦДМ-а. Инвеститор може добити држављанство земље на неколико начина, укључујући и депоновање 100.000 € на рачун успостављен за финансирање „мање развијеног локалног јавног објекта“, извјештава б92 .

Грађанство се може добити и улагањем најмање 450.000 € у развојни пројекат у Подгорици и приобалном подручју, или 250.000 € у сјеверној или централној Црној Гори. Према извјештају, тај новац ће бити уплаћен у посебан фонд који ће финансирати изградњу инфраструктуре у мање развијеним општинским подручјима, првенствено на сјеверу земље. У одлуци се наводи да ће исплате надзирати независни ревизор.

Види такође: ЕКОНОМСКО ДРЖАВЉАНСТВО ИЛИ ДРЖАВЉАНСТВО ЗА ИНВЕСТИЦИЈЕ У ЦРНОЈ ГОРИ 2018.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима:
Deutsch   English   Srpsko-hrvatski   Српски   Русский  

Пријави злоупотребу

Молимо вас, имајте на уму

Послали смо вам везу за потврђивање ваше е-адресе. Не заборавите да проверите Спам фолдер. Ако одједном порука стигне у овај фолдер, кликните на "Не спам!"".

Ако не примите е-пошту са везом за активацију у следећем тренутку, кликните овде:

Сачекајте сек.

Ако овај покушај пропадне, препоручујемо да користите другу адресу е-поште за регистрацију.Да бисмо нашу услугу учинили што повољнијим, користимо посебне колачиће за чување статистичких информација и информација о нашим корисницима. Поред тога, користимо услуге треће стране (нпр. Гоогле). Више информација о политици приватности наших услуга можете пронаћи на овом линку:
Политика приватности & Cookies