wird geladen...
Nach oben

Veröffentlichung in der Community "Montenegro"

Dies ist eine automatische Übersetzung.
Klicken Sie hier, um die Publikation in der Originalsprache zu lesen.

Јуче је група "Црна Гора" разговарали о питању плесни у собама. Такође, у нашем заједничком омиљених Црна Гора је веома акутни проблем зимских прехлада. Ово посебно важи за породице са децом. Писао сам о квартсевание просторијама. Многи су заинтересовани за ову тему, и почела сам да пишем на ПМ. Тако да је одлучио да дистрибуира кратак чланак са примерима таквих лампи, њихове сврхе и вредности. Не будите лењи - да ове инструменте у Москви или било где другде, то ће помоћи не само да превазиђу калуп, али и мање болестан - вама и вашој деци.

Дакле, ето га.

f5b4541c7e489258f13f690da7f3fdf9.jpg Прва ствар која се може наручити, то је таква лампа овде "затворено" (како се не би покварити УВ намештај и, у ствари, није вам науди себи) - Светло-рецирцулатор Биоквартс ЦХ 211-115 (зид у металном кућишту) . Гермицидну Лампа Биоквартс уништава 99% патогених бактерија и вируса у соби од 60 кубних метара и у присуству и у одсуству људи и животиња. Она штити од прехладе и грипа. За комплетну пречишћавање ваздуха као мало као 30 минута дневно. Посебна вентилатор стално одвезао проток ваздуха кроз кућиште, које подржава ултравиолетно бактерицидно лампу. Под утицајем зрака гермицидно лампи патогених клица, бактерија и вируса који се налазе у ваздуху су убијени. Према томе, постоји чишћење и дезинфекција ваздуха масе, а здрава унутрашња клима очуван. Процессинг тиме зависи од величине и категорије собе.

Овај уређај не само да ће дезинфиковати просторије, али и да се носи са калуп (мада, у ту сврху најбоље лампа "опен"). Говорећи о калупа, мора се напоменути да проветриваение простор је потребно, заједно са мерама које су предузете у борби против ове буђи.

Купити такву лампу може повезати хттпс://све.ме/7А

Његова цена - око 85 евра. Али не заборави да јој нареди посебну постоље за лампе да буду мобилни и може се ставити у било којој просторији. Трошкови таквог штанда - око 20 евра.

Још увек постоје опције отворене лампе УВ светло (они су на истом месту), али како кажу, ова светла могу оштетити тканине и намештај, али највероватније погодан за уградњу у просторијама гардеробом или туш, који се акумулира довољан број калупа . негде сам прочитао да је отворен лампа убити калуп готово одмах, али је употреба таквих лампи у областима где постоје људи (у њиховом присуству) не може. Боље је да се користи лампу, коју сам горе цитирао. Сигурно и безбедно.

ac54e0ad42de72002a5197ded3e1b281.jpg Такође, желим да вас подсетим да је развој патогених бактерија доприноси иритације носа и уста. Стога, да помогне имунитет није разболе и "не приметити" зараза препоручио да спречи (а не само када је "петао кепец") која се овде користи је приборцхик ли се сећате, сигурно, из мог детињства - ми момс нос загреје плаву лампу - па ево да је у савременој верзији - хттпс://све.ме/7Б (приближан трошкова - 20 милиона евра).

Индикације за употребу:

- ОРЛ болести, посебно код деце (ринитис, ларингитис, крајника, синуса, упала уха, САРС-а, хладно тече без грознице);
обољења и повреде локомоторног повреда и стања после: остеохондроза, остеопороза, артроза, артритис, бол, едем ткива, прелома, уганућа, лигамената сузе;
- болести нервног система (неуритис, плекитис, радицулитис, неурозе);
- гастроинтестиналног болест и срчана инсуфицијенција (исхемијска болест срца, миокардитис);
- депресија, смањен учинак, имунитет, замор, синдром хроничног умора.

Податак преузет са сајта хттпс://ввв.доброта.ру

Dies ist eine automatische Übersetzung.
Klicken Sie hier, um die Publikation in der Originalsprache zu lesen.