učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Јуче је група "Црна Гора" разговарали о питању плесни у собама. Такође, у нашем заједничком омиљених Црна Гора је веома акутни проблем зимских прехлада. Ово посебно важи за породице са децом. Писао сам о квартсевание просторијама. Многи су заинтересовани за ову тему, и почела сам да пишем на ПМ. Тако да је одлучио да дистрибуира кратак чланак са примерима таквих лампи, њихове сврхе и вредности. Не будите лењи - да ове инструменте у Москви или било где другде, то ће помоћи не само да превазиђу калуп, али и мање болестан - вама и вашој деци.

Дакле, ето га.

f5b4541c7e489258f13f690da7f3fdf9.jpg Прва ствар која се може наручити, то је таква лампа овде "затворено" (како се не би покварити УВ намештај и, у ствари, није вам науди себи) - Светло-рецирцулатор Биоквартс ЦХ 211-115 (зид у металном кућишту) . Гермицидну Лампа Биоквартс уништава 99% патогених бактерија и вируса у соби од 60 кубних метара и у присуству и у одсуству људи и животиња. Она штити од прехладе и грипа. За комплетну пречишћавање ваздуха као мало као 30 минута дневно. Посебна вентилатор стално одвезао проток ваздуха кроз кућиште, које подржава ултравиолетно бактерицидно лампу. Под утицајем зрака гермицидно лампи патогених клица, бактерија и вируса који се налазе у ваздуху су убијени. Према томе, постоји чишћење и дезинфекција ваздуха масе, а здрава унутрашња клима очуван. Процессинг тиме зависи од величине и категорије собе.

Овај уређај не само да ће дезинфиковати просторије, али и да се носи са калуп (мада, у ту сврху најбоље лампа "опен"). Говорећи о калупа, мора се напоменути да проветриваение простор је потребно, заједно са мерама које су предузете у борби против ове буђи.

Купити такву лампу може повезати хттпс://све.ме/7А

Његова цена - око 85 евра. Али не заборави да јој нареди посебну постоље за лампе да буду мобилни и може се ставити у било којој просторији. Трошкови таквог штанда - око 20 евра.

Још увек постоје опције отворене лампе УВ светло (они су на истом месту), али како кажу, ова светла могу оштетити тканине и намештај, али највероватније погодан за уградњу у просторијама гардеробом или туш, који се акумулира довољан број калупа . негде сам прочитао да је отворен лампа убити калуп готово одмах, али је употреба таквих лампи у областима где постоје људи (у њиховом присуству) не може. Боље је да се користи лампу, коју сам горе цитирао. Сигурно и безбедно.

ac54e0ad42de72002a5197ded3e1b281.jpg Такође, желим да вас подсетим да је развој патогених бактерија доприноси иритације носа и уста. Стога, да помогне имунитет није разболе и "не приметити" зараза препоручио да спречи (а не само када је "петао кепец") која се овде користи је приборцхик ли се сећате, сигурно, из мог детињства - ми момс нос загреје плаву лампу - па ево да је у савременој верзији - хттпс://све.ме/7Б (приближан трошкова - 20 милиона евра).

Индикације за употребу:

- ОРЛ болести, посебно код деце (ринитис, ларингитис, крајника, синуса, упала уха, САРС-а, хладно тече без грознице);
обољења и повреде локомоторног повреда и стања после: остеохондроза, остеопороза, артроза, артритис, бол, едем ткива, прелома, уганућа, лигамената сузе;
- болести нервног система (неуритис, плекитис, радицулитис, неурозе);
- гастроинтестиналног болест и срчана инсуфицијенција (исхемијска болест срца, миокардитис);
- депресија, смањен учинак, имунитет, замор, синдром хроничног умора.

Податак преузет са сајта хттпс://ввв.доброта.ру

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: