učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Ulcinj: Bliss južni Crna Gora

Što je Ulcinj? To je u blizini granice s Albanijom, najjužnije brdima Crne Gore. prekrivena raskošnom mediteranskom vegetacijom. Flora je u neposrednoj blizini Mediterana, a klima rekord je mekan, nježan i topao. Možda je to razlog zašto Ulcinj i okolno područje poznato kao Riviera Ultsinskaya, tako popularan među turistima.

Kao što je poznato, u Crnoj Gori, a tako je uvijek toplo, ali to Ulcinj je razbijanje svih evidencija u broju vrućih sunčanih dana - oni su čak 220 godine. Možete plivati ​​od travnja do listopada, a na nekim ljetnim tjednima morske vode je gotovo vruće.

Dobro ili loše? Kao turističko mjesto, Ulcinj je toliko popularan da je postao njegov Hinder nego pomoć. Turistička infrastruktura stalno zamjenjuje prirodni okus i glazbeni zaslon s obalnim diskoteke uništava soft šarm jugu Jadrana. U isto vrijeme u Ulcinju turista stado svake godine sve više i više, ali atmosferu s vremena na vrijeme blizu zloglasnog tagil. Međutim, određeni postotak turista ispunjava luksuzni hotel s izoliranim područjima na plaži.

Najpoznatija plaža, koje su tako lijepa Ulcinj - je veliki, mali, Valdanos i, naravno, slobodno nudistička Ada Bojana. Zrak je kristalno jasna - za 100 km oko nema industrijskih poduzeća. I ovdje je moguće povući (barem, ako imate vještinu i iskustvo) - na usluzi 18 sićušnih slikovitih uvala. tako da oni koji idu na odmor u Crnu Goru sa djecom, Ulcinj je vrlo vjerojatno da će se žaliti.

Usput, čak i Ulcinj godišnje okuplja desetke tisuća surfera svih uzrasta i kategorija. Riviera natjecanja se održavaju, otvorio škole i tečajeve za početnike surfere.

Za one koji vole sunčati i druženje bez dodatnih listova, Ada Bojana gostoljubivo otvori svoje ruke. Međutim, stalni plaža ove godine će biti ozbiljan razlog za zabrinutost: u planu izgradnja, koja bi dovela u pitanje postojanje tajnog nacionalnog blaga. Međutim, Ulcinj zna vrijednost svoje nudističke meka i malo je vjerojatno da bi se dobilo na njezinu hotelsku vorotilam.

Ulcinj doslovno spasiti ljudi koji imaju kronične bolesti gornjih dišnih puteva - isparavanje po ljekovitom pijesku, miješanje s parama visoko mineralizirane vode, stvoriti prekrasan mekani veo za dišni sustav. Ovdje možete dobiti zdravlje u godinama koje dolaze.

Dolaskom u Ulcinju, osjetiti razliku između atmosfere Gornjeg i Donjeg grada, koji je podijeljen sasvim jasno. Posebno je osjetio povijesni preplitanja različitih kultura, tradicija, vjerovanja i religija asimilirani stoljeća i stvorenih kao rezultat jedinstvenog i prekrasnog okusa grada.

Ulcinj se lako i od Podgorice i Tivta.


Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: