učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crveni križ Crne Gore je dobila paket iz SAD-a

Na ovih dana Crvenog križa Crne Gore je dobila paket iz Amerike - 300 invalidskim kolicima, koji je donirao LDS dobrotvorne (američka dobrotvorna organizacija). Glavni tajnik Crvenog križa Crne Gore, Elena Dubakov, dobrotvorna parcela službeno predao Alan i Christopher Taylor.

Elena Dubakov zahvalio organizaciju SAD za dobrotvorne svrhe, pod uvjetom da to ne samo u smislu ove vrste pomoći, ali iu ukupnoj podršci da je američka dobrotvorna organizacija ima Crveni križ Crne Gore za nekoliko godina.

Crna Gora Crveni križ počeo raditi s dobrotvorne organizacije u Americi prije tri godine. Organizacija pruža financijsku potporu za razne potpore projektima 173 zemalja. LDS uglavnom radi o sredstvima volontera koji rade sami ili u suradnji s drugim humanitarnim organizacijama i vladine agencije. humanitarnih radnika organizirati projekte diljem Balkana teritorija, donirati kolica, pružiti financijsku potporu na pogođenim područjima, u suradnji s Crvenim križem i drugim organizacijama.

Ova obiteljska stariji par Alan i Christopher Taylor LDS ljubavi dobrovoljno i na vlastitu novca potrošiti većinu svog vremena za dobrotvorne svrhe, provedba raznih dobrotvornih projekata provedeno sredstvima iz donacije crkvi.

Do ove točke Crvenog križa Crne Gore je dobio pomoć od organizacije za potporu romskih obitelji na području Konik u Podgorici, dobila donacije za hitne slučajeve, opremu za klub starijih osoba u gradu Plav, na projektu pružanja invalidskih kolica i drugih pomagala za mobilnost za osobe s invaliditetom.


Crveni križ Crne Gore je poslao tri pošiljke kolica i druga pomagala za osobe s invaliditetom, jedna strana je bila 2013. godine, druga dva Crveni križ je bio u 2014. Ukupan broj doniranih invalidskih kolica je 865 komada, ali kada uzmete u obzir posljednji puno - 1165 kom. Ukupna vrijednost doniranih sredstava u iznosu od 130.000 američkih dolara.

#EvaPatti


Izvor: kolektiv.me
Foto: kolektiv.me

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.