učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Kupnju nekretnina u Crnoj Gori: odmor ili trajno?

Koja pitanja ti kažeš? Ostalo je ostalo i smještaj - prostoriju. Ako kupujete nekretninu u Crnoj Gori, onda, naravno, mi ćemo se prilagoditi na oštre svakodnevnom životu. Jeste li sigurni? Pokušajmo shvatiti nego sele u Crnu Goru u spremištu za vas u stvarnom životu.

Ako počnete govoriti o formalnosti, prošle godine vlasti Crne Gore napravio još jedan mali, ali loptu mali korak do stranih investitora u kućištu u Crnoj Gori. Ovaj takozvani zlatni viza, Odobrenje privremenog boravka u Crnoj Gori, koja se izdaje na godinu dana u počinjenju relevantne transakcije, rezultat koji će vas prenijeti u vlasništvo zemljišta ili prostora. Prije toga, ljudi ovdje su dobro ili uopće ostati bez vize ili boravišne dozvole je dobiven na posebnim osnovama liječi. Sada je sve lakše: kupnju nekretnina u Crnoj Gori - dobiti dozvolu boravka na godinu dana. Tu je razgovor o ekonomskoj državljanstvu, koji je još uvijek samo u nacrtu. Ako uložiti određenu količinu u proračunu zemlje, a zatim se automatski postati građanin. Iako ne postoji zakon, ali su vlasti aktivno promovira uspješan poslovni čovjek.

U načelu, dugoročni najam nekretnina u Crnoj Gori - je najčešći zbog nepristojnog opcije pristupačnosti. Da, pravo na život, ti ne bi, čak i ako su ugovori o zakupu za nekoliko godina, ali uz pomoć mjesečne vizaranov može sasvim prirodno opstojati zajedno s lokalnim propisima. Ili možete razmetanje na vizu u konzulatu (morate ažurirati svaka 3 mjeseca).

S posebnim obzirom na život u Crnoj Gori, to je više udoban kutak u Europi za ruski narod, možda, ne mogu naći. Ovdje sve svoje - kao Crnogorci, i ogromnom ruskog govornog dijaspore. Cijene nekretnina u Crnoj Gori, iako se postupno povećava, ali i dalje najniža u Europi. Djeca mogu se dati na ruskom jeziku školama, te je odmah spreman za područje prilagodbe. Odlična klima, najzdravije moguće uvjete okoliša, pješice do raznih plaža i prirodne hrane - sve to stavi na noge čak i većina kroničnih stanovnika velegrada je doslovno pola godine.

Ovdje svi žive polako i po prvi put čak će izgledati dosadno, ali se brzo naviknuti na činjenicu da je to normalno, i tijelo će ti reći hvala puno. Dakle, ako smo kupiti nekretnine u Crnoj Gori, u cjenjkanje, dostaeetsya smo potpuno drugačiji život, koji se koristi za biti teško čak i zamisliti. Između riječi stalna i odmor u Crnoj Gori nije mnogo razlika. Ovdje ćete biti tijekom cijele godine za opuštanje od gradske gužve i nesreće, i pogled s prozora svog radnog kabineta temeljito liječiti živčani sustav u roku od nekoliko mjeseci.

Ako bračni drug pita vas, tako da na kraju, možemo kupovati nekretnine u Crnoj Gori?, Ne može odgovoriti potvrdno odmah. Živim ovdje već nekoliko mjeseci, a cijeniti ovu lijepu zemlju.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: