učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Slapovi Crna Gora mini-Niagara i tvrtka

Crna Gora je jedinstven po tome što je zaista mali prostor može stati gotovo cijeli svijet. U Ukratko, naravno. Tu su i kanjoni i jezera, planine i ledenjaci ... i slapovi, naravno, sastavni su dio živu i čistih prirodnih bogatstava. Kao i sve ovdje, Crna Gora spada prilično tanka, ali to ih nije spriječilo udaranje turista iz cijelog svijeta ljepotu i raskoš. Posebnu draž daje im okoliša: jedan broj ljudi živi, ​​obrađenih vinograda i mirno ispašu domaćih životinja: koza, ovaca i konja. Ukratko, ako prevladaju čežnja za davan vrsta rajskih odmarati u Crnoj Gori uspješno popuniti tu prazninu.

Što padne Crna Gora svakako treba vidjeti:

Niagara. Ova nevjerojatna prirodna objekt je u posjedu rijeke Tsievny, pa čak i po veličini američkog brata ne drži, pažnja očito nije lišen. Njegova visina je oko 10 metara, nekoliko struje: jedna primarna i nekoliko podružnica strana. Pogledajte Niagara moraju doći u proljeće ili jesen - u ove sezone je visoka voda, ali u ljetnih vrućina primjetno plitko. Na dubini i moći Niagara utjecati kiše.

U neposrednoj blizini Niagara ima lijep restoran s istim imenom, gdje se ne može samo jesti, ali i za komunikaciju s pticama i krzneni divljači: guske, zečevi, mačke, pa čak i labudovima. Djeca iz takvih susjedstvu samo oduševio, a odrasli ne može ostati ravnodušan. Da biste dobili najbolje iz Podgorice.



Baylovicha Shiga. Jedan od mnogih atrakcija u kanjonu Tare, o kojima ovisi čistoću ove legendarne rijeke. Vodopad marljivo ispunjava ga kristalno čisto ledenu vodu, snažne struje koja proboja s visine od 30 metara ravno iz usta pećini planine. To je vrijedan gledanja, a susjedne, manje slapovi vrlo slikovito. Općenito, ako nije usmjeren isključivo na more odmor na plaži u Crnoj Gori, pokušajte u potrazi za iskustvima u tim mjestima. Zapanjujući Durmitor, hodajući do mosta Dzhurdzhevicha, netaknute jezera, ledenjaci, alpskih dolina i pastiri selo ćete zauvijek pamtiti. I rafting na Tari - je zabavno, u neposrednoj blizini u krajnost i istovremeno pristupačan svima (čak i spojena obiteljima djece školske dobi). Ovi ekstremni sportaši mogu doživjeti chilling uzbuđenje bungee jumping.

Grlya. slapovi Crna Gora se ne sviđa jedan drugoga, i svaki ima svoj karakter, formiran okolnim uvjetima. Skakavitsa Rijeka, koja je u krilu malom Grlya, popularne s penjače i rafting. Ona je također zanimljiv kanjon, au blizini je planina nagib Zla Kolata, penjati se da bez pratnje čak i opasno. Uživajte u ljepoti vodopada, a ostatak može biti Grlya u ugodnom niši, koji razborito je izgrađen nekoliko.









Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.