učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Gastronomski suveniri Crna Gora

Ako idete na odmor u Crnoj Gori i žele ugoditi svojim najbližima zanimljive poklone, preporučujemo da izbjegavate trgovine s magnetima i šalice, ali i među dodati možete pronaći lijepe primjerke. No, autentične gastro suveniri Crna Gora će sigurno biti sve ljepše i pomoći vam pokazati svoj ukus i učiniti utisak.

Dakle, Crna Gora je u detaljima. Kako prenijeti svoj duh, dušu i duh? To je vrlo jednostavan - u svom okusu. Naravno, to nije samo dobar dar opcija, ali neki artikli Crna Gora - njegov nacionalni ponos. S obzirom na karakteristike crnogorske kuhinje i gostoljubivosti domaćina, mi ne sumnjamo da vaš odmor će magično ukusna. To bi bilo istinito, ako ga dijeliti sa svojim voljenima.

Negushsky pršut. Svjetski poznati govedina poslastica u obliku u kojem bi trebao biti, može se naći samo ovdje. Uvoz u drugim zemljama, na žalost, nije pogodno za očuvanje okusa od pršuta. Proizvodnja Tehnologija je zaista impresivna - velika svinjski but u potpunosti eliminirati višak tekućine putem posebnog rutina, trljati s češnjakom, začina i krupnom morskom solju a onda pušili dugih mjeseci bukovine. Kuhano meso plemeniti tamnocrveni izrezati na tanke ploče, a pakirani u vakuumu, a zatim pohraniti pršut može biti oko tri godine. Vanjski šunka se može držati samo u sobnoj temperaturi, hladnjak doslovno uništiti proizvod.

Sir. Gastronomski suveniri Crna Gora - Ova prekrasna lokalne sirevi s raznim zanimljivim dodacima (povrće, paprika). Spadati neobičnu poslasticu netaknut, odaberite konzervirane sir u maslinovom ulju.

Maslinovo ulje. Usput, Crna Gora proizvodi vlastitu maslinovo ulje, koje su vjerojatno da će se natjecati za čistoću sličnih proizvoda u domaćim trgovinama. Nakon Puka rastu divne masline plodonosan, a lokalno stanovništvo za mnoga stoljeća praksi je vrlo vješt u proizvodnji domaćeg ulja. Tu je i Tvornica ulja u gradu Baru. Bolje je izabrati ulje s vrijednošću od 1% kiselosti, pogodan za salate 2% od broja proizvoda, i to je sve što je gore, steći nepoželjno.

Sl. Ukusna sušeno voće - nacionalna gastro suveniri u Crnoj Gori, posebno lijepe za ljubitelje tzv superfudov. Obožavatelji zdravog načina života će biti više nego sretni da čuti od vas u poklon paketu dobar. Obratite pažnju na vlagu proizvoda - smokve ne treba presuse.

Zinzula. Želite li impresionirati svoje prijatelje? Dovedite ih na lijepo lokalnog voća koja izgleda kao nekoliko voća odjednom. Okus je vrlo miran i mekan (križ između jabuke i kruške), a izgledom podsjeća na datum. To je kilogram zinzuly prilično jeftin - 2,5 eura po kilogramu.

Vino. jaki ventilatori piće će biti obličje naprijed u vaš prepodnosheniyu, ali imajte na umu da mnogi neće moći izvoziti vina. Nacionalni nektari proizvodnja tvornica će vam pružiti plantaža društvo, ali buketi prilično rijedak. Glavna prednost crnogorskog vina - njegova zajamčena prirodnost i korist za organizam.

Rakija. Ali bocu rakije - to je doslovno najzabavniji suveniri Crne Gore. Ovo voće ili bobice skuhati savršeno prenosi najviše da ni je crnogorski raspoloženje i odnos prema životu. U trgovinama prodavati nezanimljiv rakije za početnike, ali domaći domachu, tvrđava najbliži aperitiva, vole iskusne planinare. Ako ste ljubitelji bogat okus, odabrati kruške, marelice i dunje rakiju i kupi ga samo iz ruke.

Med. Zaboravio što pravi med? Pogledajte crnogorskih pčelara. Međutim, nakon toga se teško može imati prodajnu proizvoda. Posebno lijep samostan med - kao iz pčelinjaka u blizini Morača samostana. Ako želite dati prijatelji meda suvenira Crne Gore - budite sigurni da se crni med prikupljeni u planinama.

Crna Gora vrlo dobro zna što da molimo gurmane - ovdje vole ukusan, jednostavan, lijep i izvrstan obrok. Bit ovog ugodnoj atmosferi možete uzeti sa sobom u svojim kovčezima, ali budite oprezni i pažljivo pročitajte propise za izvoz proizvoda iz zemlje.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: