učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Imigracija u Crnoj Gori 2016

Novi Zakon o strancima, bez obzira na određene formalnosti, ipak napravio neke prilagodbe. U ovom trenutku, imigracija u Crnu Goru na temelju dozvole boravka (članak 35.) provodi se pod sljedećim uvjetima boravka:

- Radno iskustvo (konstantan rad u jednom od crnogorskih poduzeća)

- Poduzetništvo u zemlji

- Kupnja nekretnina u Crnoj Gori

- Sezonski rad

- U tijeku trening u Crnoj Gori

- Privremeni boravak u zamjenu za obrazovanje

- Sudjelovanje na međunarodnim festivalima i programima

- Liječenje u zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori

- Istraživanje izlet

- Humanitarni

- Programi obuke, studentska praksa, trening

- Ujedinjenje članova obitelji

- Ostali ciljevi

Zadnja točka uključuje izravnu obradu podnositelja zahtjeva u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore sa zahtjevom, čiji sadržaj ne smije u sukobu s postojećim propisima. Dodatna kontakt direktno s Ministarstvom. Imigracija u Crnoj Gori također smatra konzul ili diplomatski predstavnik Crne Gore na teritoriju svoje zemlje.

Razlozi za odobrenje boravka ne može se proizvoljno mijenjati, ako se prijava već je poslan na razmatranje. Kada je proširenje, u teoriji, možete ga promijeniti, ali je bolje ne raditi, jer u budućnosti može povrijediti kada je s obzirom vjerojatnost dobivanja stalnog boravka u Crnoj Gori. Problem će biti nula u smislu boravišnih dozvola za svakog novog temelja.

Najpogodniji način za dobiti dozvolu boravka pri kupnji nekretnina u Crnoj Gori, poslovanja, i, naravno, na obiteljskom okupljanju. To treba imati na umu da je moguće imigracija u Crnu Goru svoju obitelj na temelju vašeg privremenog ili trajnog statusa boravka samo za malodobne djece i drugom poluvremenu. Podnijeti zahtjev za dozvolu boravka u Crnoj Gori može osobno kao građanina i njegovog poslodavca - pravne ili pojedinog poduzetnika.

Ako ste kupili zemljište u Crnoj Gori, ali ne postoje građevine, ne može uputiti zahtjev Ministarstvu koliko god bilo stambeni prostor neće biti registrirani katastarske vlasti.

Imigracijski dokumenti u Crnoj Gori traži još minimalnu količinu, ili čak i za događaj kao što je potez u kupnji kuće, samo trebate dati putovnicu, dokaz o vlasništvu nekretnina u Crnoj Gori, minimalni iznos godišnjeg održavanja života (3650 eura) i zdravstveno osiguranje. Smatramo takvu primjenu otprilike 2-3 tjedna.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: