učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Kako odabrati kuću u Crnoj Gori?

Što je tu za izabrati iz? - reći bilo bivši turista. - Ne bojite kuću Crne Gore. Doista, nije važno da li živite u šatoru ili luksuzni apartman pored malog restorana De Niro - darežljive prednosti Jadrana ćete imati koristi jednako sa svima. No, službeni fraza ulaganja u nekretnine u Crnoj Gori nije u svakom vidu može otvoriti ispravno. Kontra su prisutni u minimalnim količinama, a prednosti su jasne, i tako:

- popularnost u zemlji kao mjesto tijekom godina, dobivanjem zamah;

- cijena nekretnina u Crnoj Gori, barem u odnosu na europske vrlo demokratski;

- možete odabrati kuću u Crnoj Gori za život i posao u isto vrijeme (najmu stana);

- na kraju, čak i šatora. s posebnim uslugu katastarskih vlasti, vi (i vaše obitelji) pravo na godišnji dozvole boravka dat će;

- zdravlje, izgubio u velikom prljavom gradu, počet ćete se vratiti u šest mjeseci.

Ali živjeti udobno ugodan za svakoga, pa je potrebno da se pravilno pripremiti i odabrati kuću u Crnoj Gori koja odgovara vašim zahtjevima.

Dakle, sekundarni stambeni u Crnoj Gori, iako prodaje po vrlo atraktivnim cijenama, kao rezultat zahtijeva minimalno atraktivnijih ulaganja u popravke, a često su kupci takvih nekretnina su preplaćeni u odnosu na one koji su izabrali nove zgrade. U Crnoj Gori, to je posebno istinito.

Ako se želite pridružiti Beau Monde, organizirati svoje vlastite poslove i odabrati pravu školu za djecu, gledati u Podgorici. To je kulturno i gospodarsko središte države, u kojoj je čak i udaljenost od obale nije tako važno. Infrastruktura je ovdje (u cjelini je prilično slaba mjesto do zemlje) je bolje razvijeno nego u drugim regijama.

Ako očajnički želi spasiti, a ti su se odlučili na stručnost sekundarna, red - mogu pokazati razne destrukcije, katastarskih povreda, nedostatka potrebnih dokumenata i ogromnim dugovima koje nasljeđuje, između ostalog sigurno. Usput, kuća i zemljišta u planinama - verzija hiper-učinkovita, potpuni nedostatak stvorenje udobnost su nadoknađeni netaknute čistoće, mira i božanskim pogledom.

Iza obale (a posebno za ruskog govornog Budva), općenito platiti višu cijenu, ali iznajmljivanje sezonu s osvetom će pomoći nadoknaditi kupnju u prvoj godini rada.

Ukratko, odaberite kuću u Crnoj Gori može biti bilo - i palače, a šator i funkcionalni studio s pogledom na more. Ponuda se brzo prilagoditi najrazličitijim zahtjevima i lokalne vlasti aktivno promicati strancima za stjecanje stanovanja.


Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: