učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Noćni izlasci Crna Gora, za one koji ne spavaju na odmoru

Tiha i udobna Crna Gora - to je stereotip, koji je dugo bio izrađen od strane autora Interneta. Ta mjesta su povezana s obiteljski odmor, hodočašća, kupanje i podnevnog siestu. To može biti tako, ali stranka-goers svih dobi - to je prilično značajan turistički segment, a to je uvijek nešto učiniti. A noćni klubovi Crna Gora - nije jedina opcija dinamičan razonoda. Ako ne možete mirno sjediti, možete čak i cijeli odmor putovanja od grada do grada da sudjeluju na festivalima, natjecanjima i kazališne predstave.

Da li noćni klubovi Crna Gora usmjerena isključivo na mlade? Teško, s obzirom da su glavne institucije u zemlji nisu toliko. Naravno, programeri koji žele prodavati nekretnine u Crnoj Gori, doprinose razvoju industrije zabave, a takve prirode. Gostoljubivost je na marginama nije, i lobiji velikih hotela često se koristi kao platforma za razne događaje.

Klasični noćni klubovi Crne Gore, koji je postao njezin posjetnica, nemaju nikakve veze jedni s drugima, a svaki od njih je da ide za različitim iskustvima.

Budva, Ambiente. Crnogorski naselje središtu glavnog grada, teško je zamisliti bez ovog drvenom palicom s otvorenom plesnom podiju. Ovdje su često pozvani poznati glazbenici i DJ-a.
Budva, Trocadero. Ovaj klub je prošla obnove u 2005. godini, zvuk opreme su sada na visokoj razini. Ovdje možete čuti i Balkan, a vodeći sastav.
Budva, BK Music Club. Ovaj bivši biljar soba, pretvoren u klubu ne tako davno, nudi svojim posjetiteljima ne samo ples do tri ujutro, ali i odlična pizza blagdan. Za razliku od njezine nemirne kolege, klub je otvoren od 8 do 3 sata ujutro.
Petrovac, Castello. Ako ste došli na odmor u Petrovcu, ne propustite priliku da se zabavite na zidovima venecijanskog dvorca, koji je sagrađen u 16. stoljeću. U ovom klubu možete plesati do zore.
Bar, La Linea. Pojavio se u 2007, on je poznat po stilski tematske programe i tradicije. Dakle, u četvrtak možete uživati ​​u jazz, a vikendom do jutra plesati na popularne balkanske i svjetske kompozicije.
Bar, Fratello. Ovaj objekt u centru Bara oduševit će vas uz živu glazbu, au srijedu i četvrtak, ovdje će organizirati zabavu za studente.
Kotor, Maksim. noćni život Stručnjaci u više navrata prisvojila status najboljeg kluba u Crnoj Gori. Odlična akustika Zbog starosti zidova - Klub se nalazi u staroj tvrđavi. Unutrašnjost restorana je vrlo moderan. Klub ima dvije plesne kata: na niže troškove za boravak i za one koji vole crnogorske hitova, a na vrhu će zadovoljiti fanove u svijet popularne glazbe.



Noćni izlasci Crna Gora ugodno iznenadio svojim omjerom cijene i performansi: osoblje su vrlo ljubazni i provjere dosljedno demokratski.









Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: