učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Budite u Crnoj Gori. Budvanska rivijera

Omiljeno mjesto za odmor nudi Crna Gora - Budva rivijera. Oni koji su već posjetili ta mjesta i prije, vratiti u ovom naselju i opet. Što je to popularno područje crnogorskog mora i zašto su mu ocjene samo raste među turistima?

Ako ste zainteresirani u tradicionalnom odmor na plaži, okružen velikim brojem „susjeda”, tražiti najbolje „rating” Rivijera plaže: Jaz, slavensku plaža, Bečići. Ta područja odlikuju dobro razvijenom infrastrukturom i prostranstva obalnih područja, ali pretrpanost stvara uvjete za visokim stupnjem kontaminacije. Ako se želite opustiti relativno mirno, dolaze na rivijeri u svibnju ili krajem rujna. Plivanje u ovom trenutku još uvijek je sasvim moguće, ali turisti će biti mnogo manje.

Jaz - je raj za ljubitelje „divlje” kampiranje, mjesto središtu šatora kampovima i vozila. Plaža je pješčana, stjenovita područja vrlo malo. Zagovornici privatnosti mogu ostati u daleko ugla Yaza.


Iznenađujuće lijepe vrste Mogren i „izgubio” među slikovitim stijenama. Unatoč ulaznice, plaže prepune turista u svako godišnje doba, jer s njegove staze pruža prekrasan pogled na Stari grad. Najbolje slike iz ostatka Crne Gore se može napraviti ovdje.

Besplatno Slavenska plaža teče uz cijelu gradskoj liniji Budve i koliko od kamenitim i pješčanim područjima. Minus Slovenska plaža se može smatrati kao obilje raznih snack-barova koji se nalaze u turističkom sezone doslovno truju zrak ovdje.

Oni koji žele uživati ​​u planinski krajolik, more, opuštanje na čistom pijesku, kao u Bečićima. Tih, mekani pijesak i čiste vode će biti cijenjen od strane „obitelji” putnike s malom djecom. Ulaz na ovu plažu vrijedi oko 1,5 eura po posjetitelju. Na najboljih mjesta Bečići, na žalost, teško da se još za novac, jer u nekim područjima kupio lokalnim hotelima. Naravno, ako ste računajući na luksuzan odmor u Crnoj Gori, možete biti smješteni u jednoj od glavnih hotela i uživati ​​na plaži za besplatno, ili platiti posjet ovom mjestu odmora je 3-4 puta taj iznos.

Vrijeme na Budvanskoj rivijeri tijekom turističke sezone, uglavnom sunčano i udoban, iako, kao što ste dobili bliže jugoistoku grada, od vas će biti u mogućnosti sunčati neposredno prije 7 sati. Kasnije se počinje brzo potamne. Možete plivati ​​početi od početka svibnja, a sezona završava oko početka listopada.

Teren Crne Gore višerazinskog dovoljno, ovdje postoje i planinska područja, a ove doline. Već oko 500 metara od rijeke počinje planinsko područje i blizu Mogren i Rafailovichi planine su zapravo dio plaže.

Crna Gora infrastruktura prilagođena potrebama turista, pa blagdana u Budvi život nikada ne prestaje na sekundu. Aktivno radi mjesta za zabavu, restoranima, kafićima, klubovima, supermarketima, trgovačkim centrima i središnje tržištu. U bilo kojem trenutku, možete koristiti usluge putničke agencije u Crnoj Gori ili usluga iznajmljivanja.

Odmor u Crnoj Gori, a posebno na području Budvanske rivijere, privlači mnoge turiste zbog nevjerojatne krajolike, veliki izbor za odmor na plaži i planinarske izlete, udoban vrijeme i ništa manje „udobna” (u usporedbi, recimo, s naseljima Zapadne Europe) cijena krpa.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: