učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Koliko je siguran odmor u Crnoj Gori?

Turisti u Crnoj Gori ne treba bojati za svoju sigurnost. U mnogim gradovima (posebno veće naselje i turistički centri poput Budve i Herceg Novog) u ulicama oko kamere sat nadzor instaliran. Naravno, samo u slučaju, u mraku (i tamna ovdje još u ljeto gotovo preko noći), bolje je da ostanu bliže središnjoj aveniji, život koji nikada ne prestaje do jutra. Činjenica je da ni u najvitalnijih gradova imaju potpuno pustih područja, koja se nalazi na sigurnom.

Zakon ovdje dopušta posjedovanje oružja u kući, ali turisti nemaju se čega bojati - jedan od mještana neće ugroziti putnike oružje, čak iu najekstremnijim slučajevima. Ova je značajka lokalnog mentaliteta - Crnogorci su vrlo miroljubivi i prijateljski ljudi. Donesite svoje oružje u Crnoj Gori ne radi, t. Da. Uvoz je zabranjeno.

Ako ste zabrinuti da je tijekom praznika u Crnoj Gori nije dovoljno politički korektno, ne zaboravite o zabranjenom temom balkanskih sukoba i poštovanje lokalnim svetištima - ići u hramovima u pokrivala za glavu (za žene), a ne stavi na takvim putovanjima je presvijetao ili otkrivanja odjeća , Za turiste ovdje su prijateljski i tolerantan, ali bolje je vidjeti da se vaši postupci ne uzrokuju neugodne emocije.

Ako ne želite probleme s lokalnom policijom (situacija je sasvim uobičajeno za vrijeme praznika, u Crnoj Gori se dogodi ili ne), paziti na znakove upozorenja i pločice s imenom. Nemojte fotografirati strateških objekata i drugih objekata i načina prijevoza, slika fotoaparata označen s prekrižena.

Pokušajte uvijek nositi putovnicu - mogao bi vam trebati u bilo kojem trenutku. U ekstremnim slučajevima, zadržati fotokopiju popunjenih stranica.

Gubi se tijekom Vašeg odmora u Crnoj Gori ne mogu biti lokalni stanovnici su uvijek sretni da objasni detalje i cestu, a jezične barijere zapravo ne postoji.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.