učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Rafting u Crnoj Gori: estetiku krajnost

Vi ste ljubitelj aktivnosti na otvorenom, a ostali članovi obitelji sna opuštanje u krilu prirode i kupanje u toplom moru? Odlučite se za odmor u Crnoj Gori - bit će dovoljno pojavljivanja na sve, dok, kao mala zemlja, možete jednostavno biti zajedno i zabavljati svako na svoj način, bez gubit vrijeme na putovanje od mjesta do mjesta.

Nacionalni park Durmitor, raširena među stijenama, poznatom kanjonu Tare, najvećeg plovnog zemlje, koja je u odnosu na veličinu u Grand Canyon u Coloradu. Ako vam se sviđa bijela voda rafting u Crnoj Gori ćete naći optimalne uvjete za realizaciju svojih želja. U međuvremenu, tiši članovi obitelji mogu uživati ​​odmarajući se na plaži ili istraživati ​​znamenitosti Crne Gore.

Što je rafting u Crnoj Gori? Ovaj rafting na vodama jedan od najdubljih kanjona na svijetu (dubina doseže 3.000 metara), u prekrasnom planinskom prirodu i nekoliko sati spuštanja niz rijeku na splavi.

Rafting u Crnoj Gori - postupak odvija se u nekoliko faza. Morat ćete se registrirati, staviti na posebnom odijelu (čak iu teškim topline voda Tare super - nije toplije od 12 stupnjeva) i biti sigurni da jedu blizu.

Ekstremni rafting u Crnoj Gori - to je travanj, sezona poplava, kada je razina vode u rijeci je puno veći nego obično.

Ako želite da se dijete na rafting u Crnoj Gori to može biti učinjeno samo ljeti - u proljeće je previše opasno.

Što dojmovi će rafting u Crnoj Gori?

Rafting - je kristalno jasno, smaragdnim vodama rijeke Tare, male uvale, prekrivene poznatog crnog bora (iz koje je došao naziv Crna Gora), ukusna nacionalna jela (rafting u Crnoj Gori - to je također prekrasna i prijateljski lokalnih usluga) i veliku tvrtku istomišljenika. Pokušao rafting u Crnoj Gori, steći ćete nove prijatelje, dovoljno udisati svježi zrak i birajte pozitivno do sljedećeg odmora.

U pravilu, rafting u Crnoj Gori najbolje je rezervirati unaprijed u obliku posebne turneje. Broj turističkih agencija u Crnoj Gori nude slične usluge. Po mišljenju turista, prosječna cijena takvog putovanja - oko 40 eura.

Plus situacija koja rafting u Crnoj Gori - to je samo glavni, osnovni dio putovanja u sklopu ove turneje. Durmitor - uistinu jedinstven prirodni ostava i arhitekturi globalne važnosti.

Ovdje su najviši vrhovi Crne Gore (npr Bobotov Kuk, diže na 2,5 km nadmorske visine), 108-metarski most preko Tare, drevnih samostana i grobnica, drevnih naselja i raznim udobnim hotelima za sve ukuse.

Ako ste u potrazi za avanturom, ali ne vole bijela voda rafting u Crnoj Gori, tamo su skijališta. Konkretno, na području Durmitora nalazi se naselje Žabljak. Ovdje također možete ići ronjenje i paragliding.

Ukratko, rafting u Crnoj Gori - to je većina bezopasna vrsta ekstremnih opuštanje, koja je u ljeto nije ekstremna uopće. Međutim, bogat izbor novih ugodne senzacije, ova metoda jamči ostalo.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.