učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Odmor u Crnoj Gori: Savjeti iskusnih putnika

Mi smo odlučili provesti svoj odmor u Crnoj Gori? Putničke agencije, hoteli i privatni stanodavci nude nezaboravan odmor u bilo koje rivijeri, a mislite da se možete podcijeniti? U ovom članku donosimo svjedočanstvo blogera koji znaju uzduž i poprijeko Crne Gore.

Dakle, ljudi vijeća o tome kako provesti svoj odmor u Crnoj Gori s korist i zadovoljstvo, a ne overpaying u isto vrijeme nepotrebnih usluga i dodatne usluge.

1. Luksuzni hoteli u području plaže - to je najčešće neopravdano rasipanje novca. možete tvrditi, ali da svaki svoj s tom tvrdnjom. Možete ukloniti najbolje mjesta za istu cijenu na udaljenosti od obalnom pojasu, i još uvijek dobiti do plaže 15 minuta.

2. Rent-a-car u Crnoj Gori - to je potrebno! Inače se vidjeti i čuti u sve manji.

3. Provesti odmor u Crnoj Gori u sklopu turneje je bolje samo tijekom prvog putovanja, kada niste upoznati sa zemljom. Ako imate prijatelje i rođake koji su spremni da se zabava koju - to je savršeno. No, moguće je putovati na Crnu Goru i sebe s vodiča u ruci. Svijetle dojmovi će biti more.

4. Najbolji odmor u Crnoj Gori - putovanje u lipnju. More je već toplo, a cijene tek počinje rasti. Najgušće naseljena turisti mjeseca - kolovoz.

5. Putovanje automobilom u Crnoj Gori može biti kartica - u svakom slučaju ne bi izgubili, samo 3 glavne autoceste.

6. Što putovanja na odmor u Crnu Goru, na primjer, djeca ili rođaci nije korumpiran? Za najam Toyota Yaris savjetovao. Rezervirajte unaprijed bolje, ali nije problem nazvati i od zračne luke.

7. Ne želite potrošiti puno iznajmljivanje stanova u Crnoj Gori? Rasporedi nomadski odmor u Crnoj Gori. Ne možete potrošiti novac na sve - šator, putujući duž obale automobilom (posebno preporučuje za divlje odmor Ulcinj, sa svojim maslinicima i dobro je pogodna za vodu). Privatni apartmani se mogu iznajmiti za bilo koju duljinu vremena - i dobiti prilično tolerantni u pogledu financiranja.

8. U planinama (kao i ribolov na otvorenom moru), najbolje je putovati s nekim lokalnim vodičem (ako vam odmor ne uključuju centralizirano program izleta u Crnoj Gori).

9. Što učiniti s hranom, ako se odlučite ljetovati u Crnoj Gori bez pomoći putničke agencije? Iskustvo pokazuje da je praktičniji i jeftiniji jesti u lokalnim institucijama nego se zamarati s namirnice koje su vrlo skupo. Prirodni proizvodi, srdačna veliki dijelovi - možete pojesti cijelu obitelj sitosti naručivanja jednu posudu. Sinovi takve hrane definitivno nije štetna - mještani su pripremljeni bez kemijskih dodataka, te su u tom procesu vrlo pažljivo.

Ukratko, odmor u Crnoj Gori je okvir turneje može biti vrlo upečatljiv, zanimljiv i informativan. Samo da to morate pripremiti malo i tražiti potrebne informacije.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: