učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crna Gora dobila svoje jaja

Zvuči vrlo pozitivno, zar ne? I što je najvažnije, razumjeti da je ovaj izraz trebao biti potpuno doslovno. Barem tako rekao je šef Ministarstva poljoprivrede i regionalnog razvoja Crne Gore P. Ivanovichom.

U posljednjih nekoliko godina, njegova vlastita proizvodnja jaja u Crnoj Gori porastao je za više od 25%, a sada sama država može pružiti građanima ovog zaista prijeko proizvoda. Povratak u 2012. jaje Crna Gora uglavnom kupljen u inozemstvu. Kao što je navedeno od strane Petar Ivanović, napredak na tom području su rezultat velikih ulaganja u razvoj industrije.

Sada je potreba za uvoz jaja pohranjene samo u vrijeme blagdana, kako bi se odsječena ogromne količine potražnje za proizvodom. Isto tako ne isključuje velike zalihe iz inozemstva tijekom određenih vjerskih praznika. Međutim, ova situacija do kraja godine trebao doći u ništa, optimistično kaže glavni agrarna zemlja.

U ovom trenutku u Crnoj Gori zabilježio sedam velikih gospodarstava, osiguravajući opskrbu jaja na domaćem tržištu. Ne zaboravite na privatne farme trgovine, koja je vrlo popularna, kako u regijama iu blizini velikih gradova.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: