učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

U Nikšiću zdravo dijete umrlo pri porodu dan

Crnogorski mediji objavili su 4. studenog. ZG žena iz Nikšića, u prvih devet mjeseci bio zdravo dijete, ali dan isporuke, 29. kolovoza, utvrđeno je da je ženski rod je dijete umrlo. Dostava je napravljen u hitnom postupku u obliku carskog reza.

Na ovom slučaju, liječnici obavijestili policiju, koja informirani Tužiteljstvu. obdukcija provedena - utvrđeno da je smrt uzrokovana gušenjem fetusa vode (fetalna voda okružuju fetus, među ostalim faktorima, osigurati normalan život fetusa aktivnost).

ZG i njezin suprug vjeruje da fetalna smrt nastupila zbog nemara liječnika, koji je promatrao trudnu ženu, i oni naplatiti sve liječnike u bolnici. Na zahtjev ZG, još 26. kolovoza, tri dana prije poroda, fetalni srca bila slaba. Bila je savjetovao nekoliko sit-ups, a zatim objasnio da je beba probudila. Nakon toga, ZG-zakon razgovarala s liječnikom, koji je promatrao trudna, ona je inzistirala na carski rez jer je beba težila 4,8 kg i do datuma rođenja bilo je 10 dana. Prema ZG, liječnik je rekao ne, on je rekao da je sve u redu.

Roditelji djeteta vjeruju da na pozadini znakova visokog rizika trudnoće, fetus je dugo ostao u utrobi, i na taj način došlo do smrti.

ZG i njezin suprug pozvao Ministarstvo zdravstva, liječničke komore Crne Gore, a također podnijela je prijavu inspekcije rada, kao liječnik, gledajući trudna ZG, ilegalno.

Prema ZG, optužene njezin liječnik u pisanoj izjavi vlastima, objasnio je smrt djeteta riječima: To se događa. Događa u Americi, te u Beču. I ja sam u mogućnosti da odu van i umrijeti.

#EvaPatti

izvor

Foto: Ilustracija google.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: