učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.





Dragi čitatelji, ovaj pregled SVE.ME portala pokreće seriju članaka o Crnoj Gori restorana. Ovdje vole jesti, i neka jedva zastupljeni visoke kuhinje, ali ono što su hranjeni, a hranjeni ukusna, to je u većini slučajeva, neosporan. Restorani, pizzerije, kafići i drugi ugostiteljski objekti u Crnoj Gori su bezbrojne, i pomoći da shvate tu raznolikost i ima za cilj da novu sekciju.






Restoran Mercur Budva



Početak našeg istraživanja u području ukusnu hranu iz restorana, odlučili smo se Merkur, nije tako dobro poznato da turisti iz bivšeg Sovjetskog Saveza, ali je popularan među mještanima i stranih stanovnika.

Restoran Merkur se nalazi u Budvi, na području lokalne autobusne stanice. Ona ima oko 140 sjedećih mjesta, a dio dvorane, dio na natkrivenoj terasi. Ne privatni parking, ali postoji dovoljan broj parking preko puta zgrade autobusnog kolodvora. Jedna od prepoznatljivih odlika restorana je da je kuhinja odvojena od verande samo staklene police i možete iz svog sjedišta gledati proces pripreme naručene hrane. Samo prisustvo zgrade autobusnog dječjoj sobi, u lokalnoj igraonitsy omogućuje opuštanje i roditelji male djece.

[Karta lat = 42.290238 NI = 18.839579 visina = 200 zoom = 13]

Merkur je specijalizirana za nacionalne kuhinje, kao što su razne vrste mesa i piletine, meso s roštilja i poglavica plemena. Vegetarijanci na note - vegetarijanac jelo na meniju.

U dvorani, što je važno za nepušače u pušenje Crne Gore, dobro prozračivanje, je sasvim pristojan za crnogorskog standarda vayfay, s tim rijetkim, otvoren, to jest, ne trebate lozinku.

Usluga je vrlo dobar, konobari brzo reagirati, izračun se provodi gotovo odmah. Jedina negativna stvar - slabo razumije ruski. Tu je izbornik u nekoliko jezika, u ruskom, kao što je često slučaj, prijevod nije bez grube rubove.

Prijeđimo na hranu. Vaši kritičari su naručili par salate i teletinu ispod poglavica plemena. Što se tiče pića, pivo i bijelo vino. Pića se poslužuju, što se događa nije uvijek hladno. Salate ne ističu, uobičajena šopska salata i ništa manje od uobičajenih rajčica, krastavaca. Glavno jelo od iste, naime, teletina ispod poglavica plemena, zaslužuje odvojene riječi. Autentična hrana na ovalnim lijevanog željeza tava, brzo - donijeli smo glavno jelo baš kao što su završni salate i okus. Bilo je tako ukusna da ako želite probati sac bez napuštanja Budvi, mi hrabro preporučujemo da se zaustavi na Merkuru. Ukusna, vjerojatno samo u Pechenyare u Podgorici.

I cijene. Večera za dvoje, koji je uključivao 0,5 Niksicko točeno pivo, čašu lokalne Chardonnay salata šopska salata rajčica, krastavci, i dvije porcije teletine poglavica plemena je uspio u vrlo skroman iznos od 24 i pol eura.






Ukratko, mi smo stavili restoran na ljestvici od, sljedeće procjenjuje:

Kvaliteta hrane: 4.7
Cijena: 4.6
Kvaliteta usluga: 4.6
Praktičnost i udobnost: 4.3






Vaš restoran kritičar #SergeySychev

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: