učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Restoran Giardino Krstats

Privučeni ljubavi prema novim iskustvima i dobra hrana naš restoran kritičari nisu štede želudac i likovi i dalje istraživati ​​restorane i Crne Gore i podijeliti iskustva. U ovom trenutku nam je ljubav donijela u restoran Giardino, koji se nalazi na Yadranskom Putu između Budve i Petrovca ​​u gradskim Krstats. Do restorana su već dva driveways, tako da nakon prolaska prvog skretanja ne treba brinuti, nakon nekoliko desetaka metara bit će drugi.


Giardino nalazi se u vrlo živopisnom mjestu. S terase se pruža prekrasan pogled na more, okolno područje je vrlo zelena. Izrada parking kao takav ima malo, ali je kolovoz okružuje restoran u vlasništvu zemljište, dovoljno mjesta za parkirati svoj automobil.



Unutar institucija, to je ugodan interijer. Dvorana je mala, oko 25-30 sjedećih mjesta. Na terasu i mjestima više, oko 70. Tako smo naselili na otvorenom prostoru, lijepo vrijeme dopušteno.



Nakon diviti se pogledu smo učinili kako bi i spremno za jesti preporučio konobar yagnetinu poglavica plemena. Razočaranje je zadesila nas je snašlo s težina pada s visine od deset betonskim pločama. Dio janjeći komada su tri centimetra sloj masti na kosti, koji jasno ukazuju na drugi način kuhanja. Mast se topi pod poglavica plemena i dalje. Osim toga, oko dvije trećine servisa su kosti. Jasno je da je restoran - to je komercijalni, ali mora postojati granica.



S jedva ispuzao iz olupine spomenutih ploča, pokušali smo dati ustanovi drugu priliku i naredio deserti Giardino. Pa, ploče sama ne pada, kako se ispostavilo uskoro. Deserti su uobičajena palačinke s kiselim vrhnjem i trešnje. Usput okusa. Jao.



Dodao je neugodna iskustva i posluživanje. Post meso, bez začina, bez salvete ili čačkalice - to je prilično previsoki, za naš ukus.

Što se tiče servisa, to je sasvim prosječno lokalnim standardima. Konobari razumije i ne govori ruski na ruskom izborniku prisutan, vayfay je prisutan, normalna brzina usluge.

Cijene Giardino prosjeku, dvije porcije yagnetiny, dvije slastice i dvije male boce Vranac nas koštati 47 eura.





Ukratko, stavili smo u restoran Giardino sljedeće procjene:
Kvaliteta hrane - 3
Cijena - 4
Kvaliteta usluga - 2,5
Praktičnost i udobnost - 4.6





Stranica ima pravo na postojanje, osim kao turistička atrakcija. Međutim, postoji sumnja da ako smo bili u pratnji lokalni stanovnik, ili govoriti na lokalnom jeziku, rezultat bi bio drugačiji, ali mi smo za čistoću eksperimenta.

S obzirom na svoj ukus, Sergej Sychev
#SergeySychev

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.