učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Božić tržišta u Podgorici

izvijestio crnogorski mediji. U subotu je održana tradicionalna manifestacija - Božić tržištu. Organizator događaja je Međunarodni klub žena. Bazar održan je u holu Delta City shopping centara (Delta City) (Podgorica).

Ovaj humanitarni događaj održan je od 10:00 do 18:00 sati, gradonačelnik je otvorio tržište Podgorici Slavolyub Stepovich (Slavoljub Stijepović) i šef Međunarodnog ženskog kluba Crne Gore Heazer Torrance (Heather Torrance).

Prema Međunarodnom ženski klub, cilj ovog humanitarnog događaja - prikupljanje sredstava kroz komunikaciju, upoznavanje tradicije drugih zemalja, s njihovim suvenira i drugih proizvoda. Manifestacija je održana pod sloganom: Čovječanstvo povezuje (splochaet) svijeta (Humanost spaja svjetove).

Sva sredstva koja su prikupljena u ovom slučaju, ići će isključivo za humanitarne svrhe.

Ove godine sredstva prikupljena: 60 madrace i posteljinu u Klinici za ženske bolesti i porode u Klinički centar Crne Gore, igralište opremu Centra za djecu i mladež s teškoćama u razvoju i teškoćama u razvoju Pljevlja, za obrazovne opreme u 4. osnovnoj školi u Podgorici.

Ove godine, Božić tržište je sudjelovalo 22 stranih ambasada i dva nevladinih organizacija.


Izvor: cdm.me

#EvaPatti

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: