učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crna gora: raj vidjeti iz ptičje perspektive

Crna Gora, Crna Gora, Crna Gora ... teškoj to pjesnički i tajanstveno ime sugerira da je, povijesno, Crna Gora nikada nije bila zemlja plaže, a nježne vode Jadrana - nije njegova glavna bogatstvo. Crna Gora Mountain - četiri polja prekrivena gustom tamnom borovom šumom, u hladu od kojih leže vijugave labirint spilja i vodopada, kristalno čistim jezerima i drevni pastira naselja. Ako niste bili u ovoj zemlji i uživati ​​trekking, budite sigurni da isprobate svoje turističke tenisice na preponama Crne Gore. Sjećate Tolkienovog Gospodara prstenova i Dracula Stoker, a vi ste sigurni da se osjećaju ne u dječjem bajke, au drevnoj legendi o vilenjacima, čarobnjacima i patuljaka.

Ako već zapakirati vreću za spavanje u očekivanju prometnoj turističke rute, ali ne znam što bi radije, uvjetno podijeliti na planinama Crne Gore na 4 glavna područja u kojima će se lov na dojmovima. To Dinariyskoe plato (paušalni polja Durmitor i Vizitor) i Prokletije, koja pripada Crnoj Gori samo djelomično.

Za istraživače ekstremnih vrhova Crna Gora planine nisu zanimljivi kao, recimo, Elbrus, najviši vrh, jer ta mjesta je 2.5 km Bobotov Kuk (Durmitor). Struktura polja su veće planine, ali službeno su već na albanskom teritoriju.

Za profesionalne planinare koji vole hardcore - visoke stijene, opasne brzace i druge darove biljni i životinjski svijet, planine Crne Gore također nije odgovarao. Postoje gotovo svugdje možete učiniti bez alpinistički štap i druge oštre potrepštine. No, esteta će cijeniti božanske vrste Durmitora i njegovih ništa manje poznatih kolega.

Crna Gora planine su vrijedni postavka za takve dragulje poput drevnih hramova i manastira. Ove veličanstvene zgrade izgrađene prije mnogo godina za vjerske usluge i zaštitu od neprijatelja poput kolijevke, zadržati drevnu povijest Crne Gore. A kako bi se u kontaktu s najvrjednijih pravoslavnih svetišta, ona privlači tisuće hodočasnika svake godine. Kada putujete, mnogi turisti šetati uz navijanje planinskim stazama penjati do samostana, ugrađen u stijeni na vrtoglave visine.

Koje su planine Crne Gore za nemirnim trackere? To je prekrasan Bobotov Kuk, najdublje i najčišće Crno jezero, ledena jama, a mnogi prilagođen civilizirane rute koje se sigurno ne dopustiti da se izgubi. Ako je otišao na odmor u Crnoj Gori prvi put, lokalni rendžeri sretni da vas vodi kroz najzaštićenijih mjesta.

Možete osvojiti planine Crne Gore, bilo samostalno ili po ulasku u Alpen Club, od kojih je najveći od mnogih ovdje.

Bliže moru je poznata Lovćen sa platformom gledanja i poznati mauzolej. Odavde možete vidjeti cijelu Crnu Goru na prvi pogled, pa čak i okušati u paragliding.

Da li vam je draže nezavisnu odmor, ne želite ovisiti o hotelu? Nekretnine u Crnoj Gori je jednostavan i jeftin ukloniti u bilo kojem trenutku. Možete ostati u planinskom hotelu ili u privatnom sektoru u Crnoj Gori u udobnosti, bez obzira na godišnje doba.

Ako mora - je osoba Crne Gore, planine - je njegova duša. Budući da je bio ovdje jednom, što će nastojati vratiti opet i opet.



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.