učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Gdje je bolje živjeti u Crnoj Gori?

O tome kako je lako sada za kupnju nekretnina u Crnoj Gori i dobiti dozvolu boravka na godinu dana, u svakom pogledu trubi lokalne Realtors. Tko je stvarno postalo mnogo više isplativo živjeti u zemlji o pravnom položaju, a ne koristiti vizaranami svaki mjesec, kao i mnogi imigranti. Ali gdje je bolje živjeti u Crnoj Gori, to nije tako lako riješiti, ako niste usko gledao na tu temu, a vi samo želite promijeniti mjesto stanovanja.

Ako još niste odlučili gdje će živjeti u Crnoj Gori, ali žele provjeriti kako ide adaptacija, odabrati prikladan način, kao što je iznajmljivanje za dugoročno. Za vrijeme trajanja ugovora s iznajmljivača, možete putovati po gradu, procijeniti infrastrukturu i općenito slušati svoje osjećaje.

Stambeni ljudi izabrati sami, po svojoj prirodi, pa u tom smislu, Crna Gora nudi beskrajne niz mogućnosti. Volim društvo, a željeli da se navikne na novo mjesto, uz pomoć kolega? Izaberite apartman u maloetazhke s ruskim susjedima. U Budvi, Petrovcu, Herceg Novi, Bar ih osobito mnogo, pa čak i na ulicama stalno čuli ruski govor. Ako ste umorni od bučnih susjeda natrag u Rusiji, pogledajte lijepu kućicu na moru ili kuću u planinama - kad je vozilo na raspolaganju da se na posao će biti ugriz.

Pitanje je, gdje je bolje živjeti u Crnoj Gori, naravno, znatno je ograničena proračunom. Ako imate ograničena sredstva, nekretnine u Crnoj obali još uvijek nije tvoj izbor. Iako ponekad vlasnici srednjih mogućnosti i ponuditi bolje ponude za nezavisne ekspertize je bolje ne donositi odluke, i nastaviti raditi s pouzdanim realtor - zajedno s jeftinim kuće možete dobiti broj nije proračunskih problema. Ali kupiti stan u Crnoj Gori u gradu (na primjer, u Tivtu i Podgorici) - ovo je veliki poslovni opcija koja stvarno košta koristan.

U ovom trenutku, nekretnine u Crnoj Gori je sve jeftinije, a grijeh ne iskoristiti ovu situaciju za kupnju ili najam stambenog prostora.

Sjeti se da je plaža sezona ovdje traje oko 9 mjeseci. Morate odrediti prioritete i shvatiti da je za prekrasnim pogledom na more s prozora će morati platiti svoj mir i od svibnja do listopada razmatrati mnoštvo vesele putnike. A cijene u turističkim područjima u blagdana najmarkantnija iskušenja mašte. Ako ste zainteresirani za rad u miru, studije i odmora, ne treba smatrati rive kao mjesto gdje se živi u Crnoj Gori - Dugo ste jednostavno nije dovoljno. Istina, možete kupiti stan ili kuću je gotovo na samoj obali, na mirnoj lokaciji, ali za to nam je potrebna pomoć iskusnog agenta.

Većina ruski vole živjeti u Budvi, Baru i Herceg Novom, ali ne zapostavljaju patrijarhalnog Cetinja i poljoprivredu Zeta. To sve ovisi o tome što svoje ciljeve i prioritete. Najtopliji u baru, najviše vlage u Kotoru i Petrovcu - najviše pregorio. Danilov-tuča gorljivi nelyubiteli toplina može sjesti u ljeto - ima svjež, čist i svjež. Forumi Tema je ispitan dovoljno često, gdje je bolje živjeti u Crnoj Gori, i podijeliti svoje iskustvo, oni koji su odavno preselili na selo - provjeriti neke od ovih rasprava, a vi ćete biti lakše odlučiti.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.