učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Herceg Novi je pokrenula stvaranje zaliha zelenih površina

Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog danas je službeno pokrenula osnivanje katastra zelenih površina, snimanje prvog stabla u parku Kanfora «Nikole Đurković.

Mi smo stvorili profesionalne administrativnih resursa i ima modernu opremu za ispitivanje, što će olakšati rano provedbu ovog ključnog projekta. Ovo je jedan od najvažnijih strateških, dugoročnim projektima agencije i moje želje za pokretanje mnogi od njih, kako bi se na odgovarajući način zaštitili grad i uspostave smjernice za daljnji razvoj - rekao je direktor Nikša Grgurević agencija.

Trenutno stanje zelenih površina i biljnog materijala zahtijeva sistematizaciju i racionalizaciju kako bi zaštitili sve veći pritisak zgrada. Svrha popisa zelenila - zaštitu zelenih površina, sprječava njihovo uništenje i projektiranje nove.

Stvaranje zelene popis je dug proces, ali ima značajne prednosti. To ne samo da će procijeniti kvalitetu zelenila u gradu cvijeća, ali i napraviti popis drveća i grmlja, zelenih površina, izraditi pravila za zaštitu stabala.

Kao što je koordinatorka projekta Milica Džemal Berberović inženjera krajobrazne umjetnosti, popis će se odvijati u nekoliko faza: priprema, terenski rad, unos podataka i analiza.

#DariaZorina

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: