učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Iznajmljivanje apartmana u Crnoj Gori: da li je isplativo danas?

Iznajmljivanje apartmana u Crnoj Gori za mnoge posjetitelje u tome tako poznato zemlja koja izgleda kao mali potez. To je osobito karakteristično za ljude koji su već cijenjene prednosti i proračun odmor u Crnoj Gori i pokušati zgrabiti što više topline, sunca i čistog zraka za sebe i svoju djecu. Obitelji s djecom iz Rusije i Europe žive na obalama Jadranskog cijele sezone (ako je dopušteno uvjetima rada) - od svibnja do listopada, te najam apartmane u Crnoj Gori dugo ovdje u modi.

Općenito, privatni sektor u Crnoj Gori zadovoljava različite zahtjeve posjetitelja više nego u hotelskom uslugom. Za nezahtjevne turiste tamo skromne kuće, sobe i apartmane za premium pristaša - luksuznih vila. Ukratko, opcije na cicija Crnoj Gori nikad nije bilo, a dobar srednji put - je, naravno, najam apartmana u Crnoj Gori.

Stan vas povezati s začepljen grad? Urbanog pejzaža, udaljenost od plaže, šum u metropoli ... Bilo gdje samo ne ovdje. Nekretnine u Crnoj Gori - to je sasvim druga stvar. Grad je tako mali i udoban, podovi u zgradama je tako mala, a prozori se otvaraju takve božanske vrste, koje samo po sebi ne osjećam, bez obzira koliko se trudili. A plaža je bacanje kamena (ako živite u prvom retku), te će imati šetnju kroz mirne ulice, ako vrednuju. Iznajmljivanje apartmana u Crnoj Gori obalnom vrijednosti jeftiniji dalje si od vode, ali to nikada nije prestao štedljiv turiste. Naprotiv, ako ostanu s djecom, da ne bi trebali odabrati kuću u Crnoj Gori, u neposrednoj blizini plaže - u sezoni i dalje nejasan ovdje.

Bilo povoljnim iznajmljivanje stanova u Crnoj Gori ili bolje kupiti jedan krug? To ovisi o tome što planiraju da ispunite svoj odmor. Praksa pokazuje da uklanjanjem kućište low-cost u Crnoj Gori i jednako jeftin automobil, možete vidjeti 2-3 puta više nego zanimljiv turneje, koja je, osim toga, i da će vas koštati mnogo novca. Optimalno, ako zemlja ste upoznati, odnosno vlasnik iznajmljuje stan je spremna postati vodič (kao i organizaciju jeftine i ukusne hrane, usluga privatnom sektoru je karakteristika).

Koliko je najam u Crnoj Gori danas? Ako uzmete srednji opciju, to će se pretvoriti oko 30 eura za odvojeni stan sa kadom i dvostrukim kuhinji. Dodaj ovu blizina mora, ako se planira skrasiti na plaži. Uklanjanje skroman stan (ili, recimo, bliže planinama) će vam oko 17 eura po danu.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: