učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Vrijedno je vidjeti: najzanimljivije gradova Crne Gore

Bilo bi fatalna pogreška reći da je u jednom istraživanju se može opisati kao najuzbudljiviji grad u Crnoj Gori. Kao i definiciju mala zemlja, to je mišljenje onih koji su vođeni vodilicama. Da, Crna Gora zemljopisno vrlo mala, ali grad Crne Gore je toliko originalna i bogata sadržajima, a njegova priroda je toliko raznolika da je mnogo desetljeća nije dovoljno da pokrije sve blago ovog raja.

Pa ipak, postoje neka mjesta nadaleko i dobro utabanim turističko izezzhennoy. Takve žarišta na mapi Crne Gore mirno i mi ćemo reći.

Podgorica

Glavni grad Crne Gore, koja se proteže duž obale poznatom Morače, začudo, nema izlaz na more. Ovo je tipičan grad Crne Gore skali, iako je službeni glavni grad zemlje nije. Podgorica je usmjerena puno službene, poslovne i kulturne znamenitosti - Sveučilište u Vladi, Sabor, muzeji, kazališta i crkve. Evo jedna od dvije crnogorske zračne luke je izgrađen.

Cetinje

Unatoč statusu glavnog grada, Cetinje nije tako popularan kao drugim gradovima Crne Gore. To je, naprotiv, središte duhovnog i kulturnog života zemlje. Ovdje su rezidencija predsjednika i Metropolitan, ambasada, poznatog Cetinje samostana. U Cetinje privlači tisuće hodočasnika svake godine, održava službene sastanke i kulturnih festivala, koji se u organizaciji Centara za kulturu i Nacionalne knjižnice. Ljubitelji starih listova, starih svetišta i najvrednijih spomenika prošlosti je vrlo ugodno ovdje.

Herceg Novi

Blizina zapanjujući Boki Kotorskoj čini malo Herceg Novi iznenađujuće atraktivna za turiste. Ovdje je ostatak obitelji s djecom i ljubitelje wellness tretmane. Ako želite povećati imunitet ili paralelno s ostatkom Crne Gore odlučila se riješiti kronične bolesti, ukloniti kuću ili stan u Crnoj Gori u blizini Igala (samo oko Gergeg Novom), ili koristiti usluge lokalnog pansionu. Od zračne luke do Herceg Novog je samo 30 km.

Budva

Budva karakteriziraju tri riječi: Resort, ruski, skupo. Iako su mnogi od grada na obali Crne Gore, kao što su Budva i nedostatka stranke ne osjećaju, u sezoni u njemu se povećava nekoliko puta. Zašto tako? Evo, zabava i glasan. To je najaktivniji, klub i olujne odmor u Crnoj Gori na Jadranu. I, unatoč činjenici da ovdje je najskuplja nekretnina u Crnoj Gori, kreće na stalni boravak ovdje. Mi posvuda se čuju ruski govor, pa ako želite da se osjećaju kao kod kuće, što će vam se svidjeti Budva. Kao Budvi za širok raspon plažama, izvrsnom infrastrukturom, većina varijabilnosti privatni sektor u Crnoj Gori, dobra prometna povezanost i, naravno, obilje aktivnosti. Tako mnogi festivali, mnogi nisu ni organizirani u kojem se aktivnost.

bar

Lučkom gradu Baru - to je malo drugačiji okus od drugih gradova Crne Gore, jer on osjeća veliki utjecaj u Italiji. Postoji mnogo talijanskih trgovina i butika, što ga čini atraktivnim za kupce. Naravno, ovdje ne zaostaje za svojim susjedima uz obilje kulturnih vrijednosti i spomenika. Tu je i tradicionalna za Crnu Goru Stari grad - neke stare četvrti s potpuno očuvana eklektičan. Bar ono najbolje u zemlji maslinovog ulja.

Ako posjetite sve gradove navedene, vaša percepcija zemlje je vrlo raznolik. Drugi jednako lijep grad Crne Gore, mi ćemo opisati u slijedećim materijalima.



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.