učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Otok Sv Nikola planiraju graditi

Drugi otok planira se pretvoriti u hotelskom kompleksu. U ovom trenutku, pod pozornost nekretnina programere pogodio otok Sv.Nikola u blizini Budve. Plan razvoja za područje spremna i uključuje hotel s pripadajućom infrastrukturom. Ured ili drugih prostorija nije turističke vrijednosti na otoku nije planirano.

Zgrada se na oko 40 tisuća četvornih metara na jugo-istoku otoka, te planovi za izgradnju objekata u ovom sektoru su već duže vrijeme: sadašnji vlasnik - tvrtka Podgorica San ulaganja, prema neslužbenim podacima pripadnika srpske biznismen Cane Subotić, prethodno planiranom za implementaciju marinu za jahte, hotela i drugih objekata, ali je odbacila projekt, pa čak i pokušao da proda zemlju. Isto tako, ne tako davno, tvrtka je imala problema zbog duljeg neplaćanja poreza na kopnu, premašila je iznos od pola milijuna eura.

Međutim, na javnom budvantsy sluha su snažno protiv plana za izgradnju, dizajniran od strane republikanskog instituta za urbanizam i dizajn, a rezultat je da će plan biti revidiran s izmjenama i dopunama.

#homlessdog

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: