učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Crna Gora zima: gdje ići, da se vidi da

Tko kaže da Crna Gora - zemlja Plaža, on ne zna ništa o tome. Apsolutno ništa, osim jedne desetine procijenjenih svojim blagom. Da, plažama Crne Gore - poseban članak o njima, brine za UNESCO, piše i govori s oduševljenjem svjetski tisak. Turisti u sezoni pa poplave maleni Crnu Goru da nerezinovaya - definicija nije baš o tome. Ali ako mislite da je Crna Gora zimi manje zanimljiva i atraktivna, samo tragično pogrešan.

Ne, mi ne tvrdimo da se obale - to zlato Crne Gore. No, planine - to platina, koja se može procijeniti samo oni koji su čeznuli za netaknutom prirodom - nepopravljiva romantika, ribarske, sportaše, planinare, prirodoslovci i, naravno, djeca. Crna Gora planina zimi kao švicarskim Alpama (usput, istina i Alpa na raspolaganju, samo dinarski), ali ovdje je puno mirniji, čišći i rijetko naseljenim. Međutim, osim stihova i razgovarat ćemo detaljnije. Što ako ljetni odmor niste razvili, a Europa u ovim vremenima bolno ujeda? Provedite svoj odmor u Crnoj Gori, a vi ćete shvatiti da nezaboravno iskustvo može biti prilično opterećenje za proračun.

Prva stvar koju biste trebali vidjeti - to Durmitor, najveći nacionalni park u zemlji. More je kristalno najsvježiji zrak, snježnom kapom planinskih vrhova, šumskih rubova, dolinama i prekrasnim jezerima, pjesnički tekstu planinskim oči. Vjerujte mi, čak i jednostavna hodanje će biti dovoljno da se osjećaju da su u raju.

I ako volim sport, a zatim Crnu Goru u zimi - to je, naravno, poznati Žabljak, Durmitor srce i glavni planinarenje i skijanje. Smještaj opcije su mnogi: ukloniti imovinu u Crnoj Gori, izvan sezone može biti bilo gdje, a ako ste ljubitelj hotelskom uslugom, izabrati bilo planinski hotel na svoj ukus. Naravno, unaprijed rezervacija će biti više zgodan, a vlasnici uvijek uključuje prijevoz paketa prijenosa. Općenito, privatni sektor nimalo ne zaostaje za hotelima u kvaliteti usluge: ako želite vlasnici stana ili kuće će vam kuhati prekrasan doručak, ručak i večeru, možete nositi na putovanja, oprati, željeza i čist.

Slikovito planina Bjelasica, koji se nalazi na obali Tare, samo nadimak crnogorski Švicarska. Skijaški centar od tih mjesta - mala slatka Kolašin, miran, prijateljski i nevjerojatno lijep grad u krilu netaknute prirode. Ovdje ne samo skijanje, sanjkanje i snowboardinga, penjanja i mnogo može da se slika, ali i uhvatiti pastrve u mitski planinski potok.

Atrakcije Crna Gora je također otvoren za vas u bilo koje doba godine. Prikladno, Crna Gora zima je još slobodan, a možete osjetiti njegov duh i atmosferu punije i dublje. Idi na patrijarhalne Cetinje - sadrži bogate zbirke drevnih artefakata, pa čak i ulice stoljećima ostaju iste, posjetite nevjerojatna manastira Ostrog, isklesanu u stijeni, glas zima Kotor ....

I, naravno, božanski kuhinja Crne Gore. Zimi je još dostupne u pogledu cijena. Velika vina, topla mesna i riblja jela, sir i maslinovo ulje, sve to će učiniti vaš odmor nezaboravnim.

Ukratko, Crna Gora zima - je isti kao raj za putnike, ali malo drugačijeg kuta, više opušten i miran, ali ne manje divan.





Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: