učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Gdje žive u Crnoj Gori: grad i imovine

Iskreno govoreći, koncept grad u Crnoj Gori - to nije nešto što je grad u bilo kojoj drugoj europskoj zemlji. To je, naprotiv, gradovi, od kojih svaki ima svoj vlastiti karakter, povijest, atmosferu i pogodnosti. Za one koji planiraju da se presele, prije svega postavlja se pitanje, gdje da žive u Crnoj Gori, i usmjeriti to nije tako lako.

Pa kako odabrati nekretnina u Crnoj Gori i ne napraviti pogrešku u cijeni, lokaciji i smještaju? Počnimo s činjenicom da je infrastruktura ovdje - nije najjači strana, i više ili manje razvijene njene simptome, možete vidjeti samo u centru od 21 općina i turističkih gradova uz more. Dakle, ako želite zadržati aktivan stil života, kako u pogledu rada (poslovnih), kao i rekreaciju, odaberite:

- obalni i veliki gradovi

- naselja s mnogih svojih sunarodnjaka

- opcije, koji se nalazi odmah do skijališta (iako je potražnja još uvijek razlikuje sezone ovdje)

Imajte na umu da kada je turistička sezona u prepunoj četvornih metara su skuplji, a tišina dati sami neće raditi.

Najveći grad i poslovno središte, mjesto za život u Crnoj Gori može biti gotovo kao običan europskoj zemlji - je Podgorica. Samo autohtono stanovništvo u svojim 136 tisuća ljudi, a najveći dio poslovnih procesa provedenih ovdje. Ostatak grada od strane lokalnog stanovništva ne prelazi sto tisuća.

U dubini zemlje, daleko od mora, možete kupiti stan u Crnoj Gori, po cijeni od 1200 eura po četvornom metru, relativno veliki gradovi su Nikšić, Danilov Grad, Cetinje, Berane, Bijelo Polje, Pljevlja. Turisti su ovdje nekoliko, s izuzetkom hodočasnika na Cetinju.

No, ako vam je draže aktivnu snažan živote, odaberite moru, mjesto za život u Crnoj Gori može biti malo previše aktivni i uključeni u Budvi, Becicima, Herceg Novom, Baru, Ulcinju, Petrovcu, Kotor.

Što snalazili ako je vaša namjera je da se presele u Crnu Goru, što se odlučite. Cijena po kvadratnom metru u zemlji kao varijabilnosti, kao i klima. Najam kućište za šest mjeseci ili godinu dana je vrlo pristupačna, a za to vrijeme možete samo procijeniti zemlju iz aspekta udobnosti, prospekti, ekološki uvjeti, itd Pitanje gdje će živjeti u Crnoj Gori, najčešće određuje kvalitetu vašeg budućeg života, pa budite oprezni i prioritete.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: