učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Mjesto Dobra Voda: kada želite šutnju

Odmor u Crnoj Gori u sezoni nije kao svi. U pravilu, izbor turista pada na živopisne dijelove obale, a na plažama ima previše kupača i bučnih, a voda nije tako čista - ne, ne i postoje izvještaji o zatvaranju mjesta za sanitarnu zaštitu. Ali nije sve Crna Gora je ovo, i pronaći mirno mjesto, nije potrebno penjati se u planine i živjeti tamo kao ankorite. Postoje mnoge mogućnosti, samo trebate. Možete unajmiti nekretnine u Crnoj Gori doslovno bilo gdje, a ako ne želite podijeliti teritorij bučnim susjedima, pogledajte na jug. Na primjer, sedam kilometara od Bare je malo mjesto Dobra Voda.

Naravno, u sezoni ima dovoljno posjetitelja, otvaraju se ugostiteljski objekti, pojavljuju se lokalni vodiči i dobavljači suvenira, ali razmjera turističke usluge sigurno se ne uspoređuje s istim Budvama. I, ipak, najam stanova u Crnoj Gori u sezoni je vrlo dostupan čak iu takvim kutovima. Kakvo dobro je dobra voda? Poznat je po svojim čistim pješčanim i šljunčanim plažama, vodama s obale koja je nevjerojatno tirkizna. A zrak doslovno stavlja na stopala astmatičara i ljudi s općim smanjenjem imuniteta.

Zanimljivo je da je obalna traka prilično mala - Dobra Voda ima najveću plažu od čak 600 metara. Od svih kuća na obali, idite na plažu 10-20 minuta, a iz prozora možete diviti veličanstvenim zalascima sunca.

Od dobre vode može vas zabaviti? Ovo mjesto je prilično tiho i patrijarhalno, ovdje nema mnogo znamenitosti, a ako nećete napustiti selo (što je malo vjerojatno), možete se baviti ribarstvom, plivanjima, šetnjama, ali zanimljivim gradovima. Kao što je već spomenuto, 7 kilometara od Bara, 15 kilometara od Ulcinja, do Budve oko sat vremena.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.