učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Vlada Crne Gore je na sjednici, koja je održana 28. prosinca 2017. godine, odobrila je nacrt novog Zakona o strancima. Razmatranje nacrta Zakona Skupshtinoy Crne Gore (Crna Gora Vrhovno vijeće) zakazana je za 19. siječnja 2018. godine, a ako je podržan od strane zastupnika, ona će stupiti na snagu nakon njegove službene objave u službenom objavom Crne Gore Crna Gora Sluzhbeni list. Dakle, moguće je da u Crnoj Gori do kraja siječnja 2018. radit će novi Zakon o strancima
Najzanimljivija stvar koja se može primijetiti u nacrtu zakona, kao rezultat njegove bjegunca studiranja za strance koji već imaju dozvolu za boravak na temelju radnog odnosa u Crnoj Gori (crnogorske - Dopušteno za boravak i drago, ili kako ga nazivaju u Crnoj Gori, ruskog govornog stanovništva - „boravak”), tako da je da je boravišna i radna dozvola za privatne poduzetnike i direktore poslovnih subjekata u kojima su jedini vlasnici ili vlasnici 51% ili više, može se produžiti za više od 2 godine.

Također treba napomenuti da je veliki broj odredbi novog zakona je ujedinjena sa zakonodavstvom Europske unije i pristupanja neke od njih su na snazi ​​je tek nakon ulaska Crne Gore u EU.

Mi smo uvijek unaprijed pripremiti za promjene u Crnoj Gori propisa koji mogu utjecati na interese stranaca !!! pitanja možete pitati ovdje, u grupi ili u VC u profilu u Facebook navedene u nastavku.

https://vk.com/club140082661

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003669674074

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: