učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Skijališta u Crnoj Gori

Nevjerojatan osjećaj zimske rekreacije u planinama godine u godinu čine skijaši traže novu točku na svjetskoj karti, gdje možete dobiti jedno novo iskustvo. Ako ste ljubitelj skijanja i nikad nije bio u planinama Crne Gore - savjetujemo vam da odmah ispraviti taj propust.

Zimski skijališta Crne Gore nije tako popularan kao svojim prekrasnim plažama. Ovdje se možete baviti i nizbrdo, i cross-country ski vrste sportova, uživanje u ljepoti lokalne prirode i kristalno čistom zraku, što će vam dati zadužen za zdravstvo za godinu dana unaprijed.

U podnožju slikovitog planinskog masiva Durmitora širi najpopularnije skijalište u Crnoj Gori - Žabljak. Unatoč činjenici da je turistička sezona ovdje u bezbroj, atmosfera je mirna i opuštena. Ako ste došli samo uživati ​​u prirodi i skijanju, pokušajte unajmiti kuću u planinama i opustiti u privatnosti činjenice. Ako želite kombinirati odmor i zabavu grad se nalazi u središnjem području naselja, gdje se nalaze mjesta za zabavu, danju i noću otvorena barovi, diskoteke, restorani i kafići. Crna Gora zna svoje prednosti i zna kako da se zabavljaju turiste. Na primjer, tijekom festivala „Hot zime u brdima” u naseljima su niz kulturnih, igre i konkurentnim događaja.
Posebnu draž skijalištima Crne Gore daje njihov položaj. Oni su u srcu netaknute nacionalnih parkova u zemlji, stupanj onečišćenja od kojih je u biti jednak nuli. Žabljak The downside je da možete doći do njega samo autom, a dio puta koji prolazi uz ne previše siguran planinskim cestama.

Žabljak ski centar je otvoren za turiste 5 mjeseci u godini i ima tri glavne staze i cross-country staza, što je duga 12 kilometara). Postoji nekoliko škola nastava skijanje, snowboarding i planinarenje. Ovdje možete smjestiti u tri udobnim hotelima ili u privatnom sektoru visoravni.

U podnožju Bjelasice je grad Kolašina, koji je također smatra jednim od najboljih skijališta u Crnoj Gori. Od studenog do svibnja, možete sudjelovati u skijanju bez rizika (razlog tog „mekog” poklopca - snijeg pada na gusti pokrovnost da nema stijena i polica Čak i ako je snježni pokrivač je vrlo mala, gotovo je nemoguće da se ozlijedio.). Kolašin i prednosti su njegova ugodna - grad je okružen planinskim šumama i nalazi se u nekoj vrsti „šuplje”) i jednostavnost pristupa mjestu - ovdje su redoviti vlakovi iz Podgorice.

Za turiste u Kolašinu, postoje tri udoban hotel, restoran kuhinja, udoban prijevoz do skijališta i staza nalazi se 8 kilometara od grada. Sa parking poteškoćama su i ne postoji.
Staze su usmjerene i na profesionalce i amatere. Dobra rasvjeta omogućuje da voziti u bilo koje doba dana. Kolashinsky skijalište ima pet liftova, osoblje spasioci i dobro opremljen medicinski centar.

Tu je i škola učenja alpsko skijanje i snowboarding.
Skijališta u Crnoj Gori - trošak, ali ni na koji način inferiorni zapadnim europskim odredištima današnji ljubiteljima sporta.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.