učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Skijališta u Crnoj Gori

Nevjerojatan osjećaj zimske rekreacije u planinama godine u godinu čine skijaši traže novu točku na svjetskoj karti, gdje možete dobiti jedno novo iskustvo. Ako ste ljubitelj skijanja i nikad nije bio u planinama Crne Gore - savjetujemo vam da odmah ispraviti taj propust.

Zimski skijališta Crne Gore nije tako popularan kao svojim prekrasnim plažama. Ovdje se možete baviti i nizbrdo, i cross-country ski vrste sportova, uživanje u ljepoti lokalne prirode i kristalno čistom zraku, što će vam dati zadužen za zdravstvo za godinu dana unaprijed.

U podnožju slikovitog planinskog masiva Durmitora širi najpopularnije skijalište u Crnoj Gori - Žabljak. Unatoč činjenici da je turistička sezona ovdje u bezbroj, atmosfera je mirna i opuštena. Ako ste došli samo uživati ​​u prirodi i skijanju, pokušajte unajmiti kuću u planinama i opustiti u privatnosti činjenice. Ako želite kombinirati odmor i zabavu grad se nalazi u središnjem području naselja, gdje se nalaze mjesta za zabavu, danju i noću otvorena barovi, diskoteke, restorani i kafići. Crna Gora zna svoje prednosti i zna kako da se zabavljaju turiste. Na primjer, tijekom festivala „Hot zime u brdima” u naseljima su niz kulturnih, igre i konkurentnim događaja.
Posebnu draž skijalištima Crne Gore daje njihov položaj. Oni su u srcu netaknute nacionalnih parkova u zemlji, stupanj onečišćenja od kojih je u biti jednak nuli. Žabljak The downside je da možete doći do njega samo autom, a dio puta koji prolazi uz ne previše siguran planinskim cestama.

Žabljak ski centar je otvoren za turiste 5 mjeseci u godini i ima tri glavne staze i cross-country staza, što je duga 12 kilometara). Postoji nekoliko škola nastava skijanje, snowboarding i planinarenje. Ovdje možete smjestiti u tri udobnim hotelima ili u privatnom sektoru visoravni.

U podnožju Bjelasice je grad Kolašina, koji je također smatra jednim od najboljih skijališta u Crnoj Gori. Od studenog do svibnja, možete sudjelovati u skijanju bez rizika (razlog tog „mekog” poklopca - snijeg pada na gusti pokrovnost da nema stijena i polica Čak i ako je snježni pokrivač je vrlo mala, gotovo je nemoguće da se ozlijedio.). Kolašin i prednosti su njegova ugodna - grad je okružen planinskim šumama i nalazi se u nekoj vrsti „šuplje”) i jednostavnost pristupa mjestu - ovdje su redoviti vlakovi iz Podgorice.

Za turiste u Kolašinu, postoje tri udoban hotel, restoran kuhinja, udoban prijevoz do skijališta i staza nalazi se 8 kilometara od grada. Sa parking poteškoćama su i ne postoji.
Staze su usmjerene i na profesionalce i amatere. Dobra rasvjeta omogućuje da voziti u bilo koje doba dana. Kolashinsky skijalište ima pet liftova, osoblje spasioci i dobro opremljen medicinski centar.

Tu je i škola učenja alpsko skijanje i snowboarding.
Skijališta u Crnoj Gori - trošak, ali ni na koji način inferiorni zapadnim europskim odredištima današnji ljubiteljima sporta.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: