učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Premještanje tvrtka u Crnoj Gori

Nekoliko razloga da nose posao u Crnoj Gori:

Niski porez na dohodak (potrebno je napraviti svake godine, to čini gotovo 9% godišnje)

Uredi za iznajmljivanje po povoljnim cijenama. Ovdje možete pronaći mogućnosti za pronalaženje prilično predstavnik u centru grada za 20 eura po četvornom metru

Nedostatak sofisticiranost sa zaposlenicima u Crnoj Gori (ovo se odnosi na oba prisutnosti zainteresiranih osoba, te iznos plaće)

Gotovo potpuni izostanak papira birokracije i „kašnjenja” u bankama, Poreznoj upravi i drugim državnim institucijama

Dostupnost dobivanja dozvole boravka u Crnoj Gori

Europska kvaliteta života organizacija u Crnoj Gori po razumnim cijenama usluga i proizvoda

Distatsionnogo mogućnosti za poslovanje u zemlji prebivališta i

Premještanje tvrtka u Crnoj Gori - idealno rješenje za male kohezivnih timova koji može odlučiti da zajedno rade u drugoj zemlji. Obitelj kreće u Crnoj Gori neće biti problem: tijekom mjeseca privlači i dozvolu jednog člana obitelji, a ostali članovi obitelji će biti u mogućnosti da biste dobili to pravo nakon završetka.
Kretanje u Crnu Goru je optimalna za obitelji s malom djecom - jedan je od razloga predložiti svojim kolegama da se presele u zemlje da rade zajedno. Prvo, tu je velika ekološka situacija (to je zbog malog broja industrijskih poduzeća), topao, sunčan klima, plodna zemlja, prirodna svježa hrana, čista voda i ljekovito planina i šuma zraka. Od svibnja do listopada more je dovoljno toplo za kupanje. Nećete se bojati za svoje dijete u Crnoj Gori - tu su gotovo bez kriminala.
Adaptacija u Crnoj Gori za ruski će biti posebno ugodno, jer je lokalno stanovništvo je postavljen vrlo prijateljski, a crnogorski jezik srodan ruskom. Imena kućanskih roba, usluga i proizvoda mogu i ne prevode - Crnogorci ih nije čuo u jednom danu.
Kao što možete vidjeti, osim udobnog rada, tvrtka je preseljenje u Crnu Goru i koristan u smislu zdravlja i kvalitete života. Osim toga, ljepota lokalnom selu, drevni znamenitosti, patrijarhalni tišina, predivne plaže, udobno kafića i ukupni prijateljska atmosfera sigurno će biti cijenjen od strane svojih kolega.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.