učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Premještanje tvrtka u Crnoj Gori

Nekoliko razloga da nose posao u Crnoj Gori:

Niski porez na dohodak (potrebno je napraviti svake godine, to čini gotovo 9% godišnje)

Uredi za iznajmljivanje po povoljnim cijenama. Ovdje možete pronaći mogućnosti za pronalaženje prilično predstavnik u centru grada za 20 eura po četvornom metru

Nedostatak sofisticiranost sa zaposlenicima u Crnoj Gori (ovo se odnosi na oba prisutnosti zainteresiranih osoba, te iznos plaće)

Gotovo potpuni izostanak papira birokracije i „kašnjenja” u bankama, Poreznoj upravi i drugim državnim institucijama

Dostupnost dobivanja dozvole boravka u Crnoj Gori

Europska kvaliteta života organizacija u Crnoj Gori po razumnim cijenama usluga i proizvoda

Distatsionnogo mogućnosti za poslovanje u zemlji prebivališta i

Premještanje tvrtka u Crnoj Gori - idealno rješenje za male kohezivnih timova koji može odlučiti da zajedno rade u drugoj zemlji. Obitelj kreće u Crnoj Gori neće biti problem: tijekom mjeseca privlači i dozvolu jednog člana obitelji, a ostali članovi obitelji će biti u mogućnosti da biste dobili to pravo nakon završetka.
Kretanje u Crnu Goru je optimalna za obitelji s malom djecom - jedan je od razloga predložiti svojim kolegama da se presele u zemlje da rade zajedno. Prvo, tu je velika ekološka situacija (to je zbog malog broja industrijskih poduzeća), topao, sunčan klima, plodna zemlja, prirodna svježa hrana, čista voda i ljekovito planina i šuma zraka. Od svibnja do listopada more je dovoljno toplo za kupanje. Nećete se bojati za svoje dijete u Crnoj Gori - tu su gotovo bez kriminala.
Adaptacija u Crnoj Gori za ruski će biti posebno ugodno, jer je lokalno stanovništvo je postavljen vrlo prijateljski, a crnogorski jezik srodan ruskom. Imena kućanskih roba, usluga i proizvoda mogu i ne prevode - Crnogorci ih nije čuo u jednom danu.
Kao što možete vidjeti, osim udobnog rada, tvrtka je preseljenje u Crnu Goru i koristan u smislu zdravlja i kvalitete života. Osim toga, ljepota lokalnom selu, drevni znamenitosti, patrijarhalni tišina, predivne plaže, udobno kafića i ukupni prijateljska atmosfera sigurno će biti cijenjen od strane svojih kolega.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: