učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Njemačka neće napustiti izbjeglice

Umjesto unošenja ograničenje o broju izbjeglica poduzete u vezi s nedavne tragedije u Kölnu, morate pokazati više solidarnosti sa svim zemljama članicama Europske unije, čime se smanjuje koncentraciju imigranata u jednoj zemlji - položaj izrazila njemačka kancelarka na stranačkom slučaju CSU u Bavarskoj Kreuth.

Prilika da traže azil leži u Ustavu, te u slučaju opravdanih i valjanih razloga za to prima, nitko nema pravo odbiti - inače ćete morati prepisati osnovne zakon - rekla je Merkel na prijedlog Kršćansko socijalne unije o ulasku granicu.

Sjetite se da je samo u Njemačkoj tijekom protekle godine došao do više od milijun izbjeglica iz područja pogođenih ratom, što je izazvalo pravi migracijsku krizu. To je ozbiljno uzdrman jedinice rejting vlade - posljednji put Istraživanje je 32,5%, a rejting stranke Alternativa za Njemačku, naprotiv povećan na 12,5%. To je malo zastrašujuće rezultate, s obzirom da je alternativa za Njemačku se pozicionirao kao osrednje natsionalisitcheskaya stranke, s tendencijom zaključka Njemačke iz eurozone. Parlamentarni izbori zakazani su već 2017. godine, a nova stranka ima bilo kakve šanse za uspjeh.

#homlessdog

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: