učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Mjesto Dobra Voda: kada želite šutnju

Odmor u Crnoj Gori u sezoni nije kao svi. U pravilu, izbor turista pada na živopisne dijelove obale, a na plažama ima previše kupača i bučnih, a voda nije tako čista - ne, ne i postoje izvještaji o zatvaranju mjesta za sanitarnu zaštitu. Ali nije sve Crna Gora je ovo, i pronaći mirno mjesto, nije potrebno penjati se u planine i živjeti tamo kao ankorite. Postoje mnoge mogućnosti, samo trebate. Možete unajmiti nekretnine u Crnoj Gori doslovno bilo gdje, a ako ne želite podijeliti teritorij bučnim susjedima, pogledajte na jug. Na primjer, sedam kilometara od Bare je malo mjesto Dobra Voda.

Naravno, u sezoni ima dovoljno posjetitelja, otvaraju se ugostiteljski objekti, pojavljuju se lokalni vodiči i dobavljači suvenira, ali razmjera turističke usluge sigurno se ne uspoređuje s istim Budvama. I, ipak, najam stanova u Crnoj Gori u sezoni je vrlo dostupan čak iu takvim kutovima. Kakvo dobro je dobra voda? Poznat je po svojim čistim pješčanim i šljunčanim plažama, vodama s obale koja je nevjerojatno tirkizna. A zrak doslovno stavlja na stopala astmatičara i ljudi s općim smanjenjem imuniteta.

Zanimljivo je da je obalna traka prilično mala - Dobra Voda ima najveću plažu od čak 600 metara. Od svih kuća na obali, idite na plažu 10-20 minuta, a iz prozora možete diviti veličanstvenim zalascima sunca.

Od dobre vode može vas zabaviti? Ovo mjesto je prilično tiho i patrijarhalno, ovdje nema mnogo znamenitosti, a ako nećete napustiti selo (što je malo vjerojatno), možete se baviti ribarstvom, plivanjima, šetnjama, ali zanimljivim gradovima. Kao što je već spomenuto, 7 kilometara od Bara, 15 kilometara od Ulcinja, do Budve oko sat vremena.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: