ladataan...
Huipulle

Julkaiseminen yhteisössä "Montenegro"

Tämä on automaattinen käännös.
Napsauta tätä, jos haluat lukea julkaisun alkuperäisellä kielellä.

Eilen "Montenegro" -ryhmässä keskusteltiin homeen esiintymisestä tiloissa. Myös rakkaassa Montenegrossamme talven vilustumisongelma on erittäin akuutti. Tämä pätee erityisesti lapsiperheisiin. Kirjoitin kvartsihuoneista. Monet ihmiset olivat kiinnostuneita aiheesta ja he alkoivat kirjoittaa minulle henkilökohtaisesti. Siksi päätin lähettää sinulle lyhyen artikkelin, jossa on esimerkkejä tällaisista lampuista, niiden tarkoituksesta ja kustannuksista. Älä ole laiska - tilaa nämä laitteet Moskovassa tai muualla, tämä auttaa paitsi voittamaan hometta myös sairastumaan vähemmän - sinulle ja lapsillesi.

Mennään siis.

f5b4541c7e489258f13f690da7f3fdf9.jpg Ensimmäinen asia, jonka voit tilata, on tällainen "suljetun tyyppinen" lamppu (jotta ei pilaa huonekaluja UV-säteilyllä ja itse asiassa, ettet vahingoita itseäsi) - Biokvarts CH-211-115 kierrätyslamppu (seinäasennettu, metallikotelo). Bakteereja tappava Biokvarts-lamppu tuhoaa 99 % patogeenisistä bakteereista ja viruksista jopa 60 kuutiometrin tilavuudessa. sekä ihmisten ja eläinten läsnäollessa että poissa ollessa. Suojaa luotettavasti vilustumista ja flunssaa vastaan. 30 minuuttia päivässä riittää puhdistamaan ilman täydellisesti. Erityinen tuuletin ohjaa jatkuvasti ilmavirtaa laitteen rungon läpi, jossa on ultraviolettibakteerin tappava lamppu. Bakteereja tappavan lampun säteiden vaikutuksesta ilmassa olevat patogeeniset mikrobit, bakteerit ja virukset kuolevat. Näin ilmamassa puhdistetaan ja desinfioidaan ja huoneessa säilyy terve mikroilmasto. Käsittelyaika riippuu huoneen tilavuudesta ja luokasta.

Tämä laite auttaa paitsi desinfioimaan huoneen, myös selviytymään homeesta (vaikka "avoimen tyypin" lamput ovat parempia tähän tarkoitukseen). Homesta puhuttaessa on huomattava, että tilojen tuuletus on pakollista tämän sienen torjumiseksi toteutettavien toimenpiteiden ohella.

Voit ostaa tällaisen valaisimen linkistä https://sve.me/7A

Sen hinta on noin 85 euroa. Mutta älä unohda tilata sille erityinen jalusta, jotta lamppu on liikkuva ja voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen. Tällaisen telineen hinta on noin 20 euroa.

Avoimille UV-lampuille on muitakin vaihtoehtoja (ne ovat samalla paikalla), mutta tällaisten lamppujen sanotaan olevan haitallisia kankaille ja huonekaluille, mutta ne soveltuvat todennäköisesti asennettavaksi puku- tai suihkuhuoneisiin, joihin kerääntyy riittävä määrä hometta. . Luin jostain, että avoimet lamput tappavat homeen lähes välittömästi, mutta sellaisia lamppuja ei voi käyttää huoneissa, joissa on ihmisiä (heidän läsnäollessaan). On parempi käyttää edellä antamaani lamppua. Luotettava ja turvallinen.

ac54e0ad42de72002a5197ded3e1b281.jpg Haluan myös muistuttaa, että patogeenisten bakteerien kehittymistä helpottavat nenän ja suun ärtyneet limakalvot. Siksi, jotta immuunijärjestelmä ei sairastu ja "ei huomaa" infektiota, suosittelen sellaisen laitteen käyttöä ehkäisytarkoituksiin (eikä vain "kukon nokkiessa"), jonka muistat varmasti lapsuudesta asti. - meidän äidit lämmittivät nenämme sellaisella sinisellä lampulla - niin tässä se moderni versio - https://sve.me/7B (arvioitu hinta - 20 euroa).

Käyttöaiheet:

- ENT-sairaudet, erityisesti lapsilla (nuha, kurkunpäätulehdus, tonsilliitti, poskiontelotulehdus, välikorvatulehdus, SARS, vilustuminen ilman kuumetta);
tuki- ja liikuntaelinten sairaudet ja vammat sekä vammojen jälkeiset tilat: osteokondroosi, osteoporoosi, niveltulehdus, niveltulehdus, kipu, kudosten turvotus, murtumat, nyrjähdykset, repeytyneet nivelsiteet;
- hermoston sairaudet (neuriitti, pleksiitti, radikuliitti, neuroosit);
- maha-suolikanavan sairaudet ja sydämen vajaatoiminta (iskeeminen sairaus, sydänlihastulehdus);
- masennus, suorituskyvyn heikkeneminen, immuniteetti, voiman menetys, krooninen väsymysoireyhtymä.

Tiedot on otettu sivustolta https://www.dobrota.ru

Tämä on automaattinen käännös.
Napsauta tätä, jos haluat lukea julkaisun alkuperäisellä kielellä.